Låt bilden tala för sig själv



Freja & Josefina

Fridaynight


heej:) blev bara att vara hemma och ta det lungt ikväll.
Ingen kommer någonsin fatta vem detta kan vara (på bilden)
HAHA godnatt

Freja

:D

besökarna stiger = me like!!

Spana in emmabrattstrom.blogg.se!


Freja :)

Igårkväll


Våra händer på mcdonalds.

Igår blev inget som tänkt. Jag och jossi skulle träffat robin men han kunde helt plötsligt inte. så vi gick till paula för att ge Melissa (kissemissen) nytt vatten. Hon e helt underbar!! sötare kattunge finns inte! Sen när vi vart där en kort stund, gick vi till mcdonalds. Det fanns liksom inget annat att göra.
Kvällen slutade ändå hos jossi där vi kollade på en film.

Melissa!

Freja

Fredagskväll

ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog bara att vara hemma om inte nått händer eller om nån hör av sig. Idag var jag på ikea med farmor och köpte gardiner och en plastblomma haha. Alltid bra att ha. Gud, på bussen till fruängen så går det på en snygg kille och gud vad han glodde på mig. Man blir ju helt nervös hahaha :P

Angående mina gymnasieval, så är mitt första val iaf kärrtorp media. Andra: södra latin. Om jag ska gå där så måste jag göra arbetsprover. Alltså mina bilder jag ritade. Ja, vi får se vart man kommer in :D

Dagens bästa låt : The killers - when you were young.

Freja. Give me a comment ;)

Torsdagkväll


Nya köp: fake wayfarer och rutig skjorta


Freja

Onsdagkväll



Gaaah! snygga kläder. Hon e så sjukt cool!

En blogg värd att spana in:   dampamp.blogg.se = jätte kul :D

Freja

Pics


Den här bilden gjorde jag därför att jag var tvungen.

Den här gjorde jag för att jag ville.


Freja


Onsdagmorgon

ville bara säga godmorgon everybodheeey :D


freja


Tisdagkväll

heeeejj. Alla borde tacka josefina för att hon faktiskt skriver. Vi samarbetar ju med denna blogg och jag e den som skriver mest! ÄNDRING PÅ DET, TACK!  Idag var jag med emelie. Vi kollade på tv hah.
Imorgon ska jag träna lite efter att man åt tjockis semlan idag. Inte bra. Jag ska också göra lite arbetsprover till gymnasiet. Nice ;)

Emelie åker till England imorgon, jag e avis som fan. Nu ska jag ducsha innan det e dax för reprisen av oscarsgalan.


Freja, KOMMENTERA OM DU VILL, I know you wanna

Tisadgs kväll

Nu är det ju lov ch det är bara freja som har skrivit så nu tänkte jag också ta och skriva lite :)
Annars under lovat har jag väl mest vart med kompisar och jag har sett fredag den trettonde. Jag tyckte den var ganska bra men lite konstig för allt hände så fort :s jag trodde den skulle vara bättre. Idag har jag iallafall klippt mig , det syns inte så jätte mycket det är väl bara lite mer etapp klippt sen har jag också vart med robin och ätit semlor :D Nu ikväll ska jag gå och träffa elin och så får vi se vad vi hittar på, om vi ska träffa några eller bara vara lata.
 
Josefina

Måndagkväll



Idag klippte jag som sagt mitt hår. Det blev lite kortare och min lugg jämnare.
Efter det kom josefina, vi kollade på the hills och nu ikväll ska vi till rövin (robin)

Jeans tightsen, glamour linne, peace halsband.

Freja

Söndagskväll

idag har jag inte gjort något alls :( ganska tråkigt faktiskt. Jag har kollat gamla bilder från förra året och man blir typ rörd. Alla minnerna kommer tillbaka och man vill bara ha det som förut...
Jaja imorgon ska jag klippa mitt långa hår. Hahha jag undrar hur jag ska klippa. Har liksom inte tänkt på det än.
På tisdag ska jag vara med emelie. Vi ska åka buss hahah :D

tack för kommentarerna hihi jag blir glaaad. Juste, mitt halsband på bilden nedan är från Guldfynd för 79 kr ;)

Freja

Söndag


Mina nya tights från gina. Ursäkta de rosa strumporna.

Lördagmorgon

förlåt för en otroligt seg update. Man har bara inte direkt haft lust att blogga nu. Fullt upp med skolan.
Nu är det iaf sportlov och då ka man skriva igen. Idag ska jag in till stan med josefina och sen så ska jag på middag.

puss, Freja

Torsdag :)

Idag var det ju skola som vanligt, och jag hade en välbehövd lång sovmorgon :D I skolan hände väl inte så mycket idag vad jag kan komma på, jag hade världens träningsvärk e benen efter att jag och Elin provade på friidrott igår, en ganska så pinsamm historia :S Just nu sitter jag iallafall och gör engelska läxan och lyssnar på klassisk musik tills musik provet. Jag är ute i väldigt god tid men jag vill helst inte sitta på lovet sen och plugga s det känns lika så bra :) imorn är dte ju fredag den trettonde så vi får väl se vad som händer då :s nä nu måste jag plugga vidare ha det bra :D
JOsefina

Måndag

Hola :)
Idag var det ju skola som vanligt, och som dom flesta märkte så är det väldigt halt ute, så jag halkade ju runt lite fint idag. Och sen så ramlade jag pladask på rumpan och började typ asgarva, fast jag var själv :s senare upptäckte jag att jag hade tappat min klocka i mitt fall så jag fick gå tillbaka och jag ramlade lika snyggt den gången. Även på vägen hem från skolan ramlade jag, är man klumpig så är man.  Annars har dte väl inte hänt så mycket idag, det har vart dans och en väldigt flummig dag :D men nu ska jag nog göra mig iordning och sen lägga mig, inte bara Freja som är trött idag ;)
josefina

Måndagskväll

hej. Idag var det en flummig dag. Fick inte direkt några läxor så det var väll bra. Sen så var det dans. As kul :D
När jag kom hem från dansen så kollade jag på 90210 och åt tårta. Yeah! Nu så ska jag sktrax sova. E helt utmattad konstigt nog.



Godnatt, Freja

Gossip girl :D

Idag var det gossi girl :D finally, var det bara jag som tkt det var bra att jenny och nate var söta ihop och att det var synd att det inte blev nåt mellan blair och chuck :( jaja det var ändå mysigt att min och elins tradition kunde börja igen, sitta och fika och kolla på gossip girl :D då blir söndagskvällarna mycket mysigare. Just nu sitter jag och försöker få ihop min gymnasie ansökan, knepigt värre, men nu ska jag nog ta en paus och gå och duscha. Ska försöka skriva mer imorn.

Josefina

Lördagskväll

Hej igen. Idag var jag ju som sagt i stan.  Köpte en sjal och ett puder. Behövde nämligen något som inte var så sjukt mörkt. Jag undviker gärna när det blir mörkare än i ansiktet än på halsen. INTE snyggt. När jag kom hem så var det mat fast jag var inte hungrig eftersom det blev Mcdonalds inne i stan. Mmmmm.
Nu ikväll ska jag iaf iväg till robin och kolla på melodifestivalen. Trevligt trevligt.


Freja.

Lördagförmiddag


Såhär ser jag ut idag

Idag ska jag in till stan med Petra, Josefina och katarina. Ska köpa lite grejer och ha det trevligt.
Jag har också blivit lite beroende av Lady GaGas "Nothing else I can say"


Freja

Fredagskväll


Världens finaste Twilight bild, kolla bara hans leende <3


Idag segade jag hemma än en gång. Börjar faktiskt bli riktigt bra nu. Typ helt frisk.
Imorgon så händer lite roliga saker för en gång skull. Sen ska jag bara ta det lungt resten av helgen.
Nu ska jag strax äta och sen sätta mig framför let's dance. Just nu hejar jag nog på Laila men magnus är också bra. Han e så söt också när man dansar. oopss, sa jag precis det.



Freja

Torsdagskväll

Idag så var det del två på nationella provet. Gick bra bra. Efter provet gick jag hem igen därför att jag fortfarande är sjuk.
När jag allt var hemma loggade jag in på datan och upptäckte att jag hade windows movie maker. Jag har hållit på med det under dagen. Det är kul när man kan fixa filmer i slowmotion eller göra så dom blir jätte snabba. Man låter som en jävla ekorre. Jaja nu börjar jag iaf bli lite friskare och piggare så det blir definitivt skola på måndag. Jag är ändå lite ledsen för att jag missade kabaren i onsdags. Jag som är så sjukt dans sugen.

Freja

:D

hihi besökarna har redan ökat. Thank's :P

Tisdag eftermiddag


Idag har det inte hänt så mycket. Vi hade nationellaprov och jag hann inte ens klart. Då kommer jag inte heller få något bra betyg. Sen så e jag otroligt förskyld och hostig så det e irriterande. Ska ändå försöka gå imorgon, det e ju kabare och det tycker jag är kul eftersom vi dansar. Vem gillar inte att dansa?
När jag kom hem från skolan så läste jag H&M tidningen som kom. Sen gick jag upp till datan och fotade lite. Nu sitter jag och skriver men ska snart gå ner och äta bullar som farmor kom med. Kanske kollar lite på top model också.

Freja

Den sjuka dagen.



Byxor Divided, Linne Gina tricot, Skor wedins

RSS 2.0