yesterday



jag, josefina och katarina

Tisdag

hej, idag var det en jävla piss dag på alla sätt. Bråk, sega lektioner och jag va allmänt lätt irriterad.
Aja, imorgon blir det spännande (!) sen så e det ju cabare också :D

Jag har typ blivit beroende av hellogoodbyes here (in your arms). Man blir liksom det på våren när man börjr få sommar känslorna. Jag har preis städat mitt rum och nu ska jag kolla lite spanska glosor och göra mina dagliga situps :D


Freaaak

YAAY

måste bara sprida min glädje om att msn funkar för mig nu igen :D


Freja

sunday

igår va vi hos katti som ni vet. Helt galet va det förutom att jossi och petra va så jävla seriösa när det gäller fotboll. Jag och katti dansade runt som galningar medans de andra kollade på fotboll. Sen gick jag hen.
Idag va jag i stan med mamma och hennes kompis. Köpte lite grejer och sådär.

Freja

Helg :D

Freja har ju både skrivit kvällens planer och gårdagens, men senare på kvällen så var jag med lite annat folk, vi var väl inte så många men ändå, det var trevlans :D Sen imorse var det jag och en trött elin som åkte in till stan efter 4-5 timmars sömn, jag köpte en ny mascara och igår blev det mina efterlängtade vita låga converse.

Nu ska jag fixa mej lite för ikväll, ha en bra lördagskväll :D

Josefina

Lördag

idag har jag slingat mitt hår, det e fortfarande brunt men med lite ljust här och där ;)
ikväll ska jag till katti men jossi, paula och petra.

Tyvärr no pics ;)


freja


sorry


En bild från idag!


förlåt för att jag har varit sjukt seg på att skriva. Idag va det en ganska kort dag. Efter skolan så åkte jag, jossi, katti, paula och petra in till stan. Men dte var mest jag och petra som sprang runt själva. När jag ska shoppa så blir jag helt galen och springer runt överallt, tro mig! Jag köpte iaf ett nytt hårband eftersom de andra jag äger ger mig huvudverk (de sitter så tajt sunt huvudet) men det jag köpte idag var inte så mycket bättre iaf. När jag kom hem så fick jag mcdonalds och sen drog jag till frida! vi kollade på tv och bara tog det lugnt. Justee! vi skickade ett mail till Laila bagge. Tyvärr så dissades vårat mail. 

Imorgon blir det slingning av hår och så på söndag så får vi se vad som händer. Vissa personer brukar ju dissa mig fast man bokat en speciell dag och allt :/


Freja

Torsdag morgon :D

Idag börjar vi som vanligt halv 11, sköönt :D men jag kunde inte ta ut någon sovmorgon eftersom det var så soligt nu på morgonen så jag vaknade istället kvart i sju, men men, jag vill ju sommar nu så det är väl bra :)
Och igår var det även dans, det gick inte bra eftersom jag hade missat så mkt förra veckan och jag var helt borta och sen blev jag bara sur när det inte gick. Aja nu ska jag sluta klaga och kanske börja fixa mej lite inför dagen.
Ha en bra dag

Josefina

Tisdag

Det är väldigt dålig uppdatering känner jag men ja det är så mycket att göra och som häner så jag har ingen tid. Det blir kanske lite mer tills helgen. Annars har det väl inte hänt så mkt idag, vi hade första delen på andra världskriget, det gick väl sådär och imorn är det nationellt prov igen, HÄRLIGT.
Men just nu har jag blivit lite beroende av darins nya låt "see U at the club" Vi dansar till den oh det är jätte rolig dans så nu är jag lite beroende. Lyssna på den :D

Josefina

She's got, yeah baby she's got it


Badet



en bild från i tisdags när jossi och petra körde bubbelpoolen!

redigerad ;)

Fjällen dag 1

Halloj, igår kom vi fram vid halv 9 sen gick vi och köpte pizza och jag kollade somvanligt på greys anatomy, första gången på länge jag hann se ett helt avsnitt eftersom dansen slutar 9 ;)
Men annars idag har jag vl inte gjort så mkt förutom att åka skidor och åka lite mer skidor, utan att ramla :D det är mkt snö och solen skiner, jätte bra men ändå vill jag hem till vår...nej nu tror jag att jag ska äta nåt, det tar ju på krafterna av att åka x)

Josefina

No rubrik



jag lägger in en gamal bild på mig och jossi bara för att jag är så snäll!

Torsdag

kort dag idag. Otroligt skönt. Annars har det inte hänt så mycket. Jossi är i fjällen som alla har sätt. Vi saknar henne för fullt. Jag vill bara säga det här så att jossi kanske ser det. Det är jävligt mycket nya steg på dansen. Och då menar jag inte lite! Jajja. I helgen ska jag köpa mina converse som jag har tänkt på sen januari nu. Det e dumt, man tror att det är värsta varmt ute men nej, det blåser så jävla kraftigt.
Idag så måste jag köpa glass från glassbilen bara för att min lillebrorsa vill det. Jag har faktiskt inte lust med det. Men vad gör man inte för de små?

Nu orkar jag inte skriva mer, ses, Freja

Fjällen

NU sitter jag på tåget på väg mot fjällen. Känns ju lite tråkigt att åka nu när det äntligen käns som vår men jag räknar med att den är kvar när jag kmr hem :D annars händer väl inte så mkt här, jag har prec fikat och sitter och väntar på att vi ska komma fram viket r om mer än  timmar :s jag har också upptäckt att jag är seg på att äta, det tog lite mer än 25 min fr mej att äta en daim strut idag. Det var jätte ointressant men a jag ska försöka skriva ngn gång innan jag åker hem på söndag. Ha det bra!

Josefina

COSMOPOLITAN



Man känner verkligen lyckan när man ser den här i brevlådan!

Freja

Tisdag kväll



Idag var vi ju som sagt hos petra. Det va jättekul. Vi bakade och jossi och petra badade i bubbelpoolen.
Jag vågar inte lägga in några bad bilder men dom kanske kommer sen iaf. Det här e iaf jag och katarina.
Cosmo kom idag också btw!!! Repotage med Lauren Conrad


Freja

Ledig :D

Idag var vi somsagt lediga och dagen började med frukost hos elin :D det var jätte fint hon hade gjort när jag kom med nypressad apelsinjuice och massa grejer, jag tog kort med elins kamera så om hon skickar bilderna kan ni ju får se ;) sen var jag hos petra med elin och freja, och jag och petra badade i hennes bubbelpool, det var väldigt skönt :D imorn ska jag åka till fjällen med min kära familj så jag känner att jag kanske borde börja packa, skriver mer sen.

Även fast petra gjorde fint tema måste vi ju byta ut bilden, inte bra x)

Josefina

Dagens



jävlar vad många inlägg det blev idag då!

Här är iaf dagens. Chinos, svart linne och en blå kort cardigan.

Ps. mitt peace halsband har pajat :'(

Hejee

Nu har petra fixat bloggen. snyggt va!! tack tack petra! Det behövdes.

Nu ska jag äta och sen åka till petra har jag bestämt.



Freja

Forts



haha ville lägga in nått nu när min kamera är laddad igen! En ganska weird bild på mig, men asså näsan såg knäpp ut!

Freja

Tisdag

heej. Igår började temaveckan i skolan. As skönt. Vi kollade på en hemsk krigsfilm och sedan vid typ halv 12 så åkte jag fort hem och hämtade mina bilder och sedan drog jag till värmdö gymnasium. Jag trodde att jag skulle vara där i max en halv timme, men nej nej! jag satt där i 2 timmar och ritade med massa konstiga ungar. Hhaaha fick typ panik. Aldrig har 2 timmar varit såå sega!!  Sen kom jag hem vid fyra och kom på att det va dans om en halvtimme. Så då fick jag stressa iväg på det.
Men nu, whatevva. Vi är lediga nu! det var ju nämligen så om man hade läst ut sin andravärldskrigs bok! As skönt, verkligen. Jag undrar vad som händer idag. Jag tror iaf att jag ska vara me jossi och petra eller nått.
Jag måste verkligen shoppa, har liksom en hel lista med grejer som ska köpas. Synd bara att man inte har så mycket pengar. Juste!! Petra ska fixa våran blogg så att den blir mer personlig. Good. Men hon glömmer alltid att hon ska fixa den så man måste tjaja lite på henne. Jaja nu orkar jag inte skriva mer. Jag brukar ju liksom inte skriva såhär mycket haha.


Ha en bra da!  Freja

Lördag, snart söndag

Jag blir så jävla förbannad på en viss person som anklagar en annan person för något hon inte ens har gjort! jag vill bara döda dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




..........

Lördag

Idag har jag vart i stan med Elin självklart ska det ju regna men men, det var ju inte så mkt. Dagen började bra men nu är jag bara jävligt irriterad, jag trodde inte nån man en gång har älskat kan bli så jävla dum i huvudet och hålla på som dom gör :s aja, man kan ju inte låta det förstöra helgen. Nu ska jag iaf gå och äta och göra mej iordning för kvällen, och här kmr bilder på det jag köpte. Först är det en ganska liten svart kiltad väska från Bianco, 130 kr och sen är det en blå t-shirt med ficka från gina tricot som kostade 129 :) på bilden ser det ut som jag har en böld på sidan men det är nån lapp som sticker ut tror jag :s



Ha en bra kväll :)

Josefina

Lördag

helloj! idag har jag segat och målat sista akvarell bilden till gymnasiet. Den blev ful och det ser ut som om en 3 åring målat den. Ikväll ska jag iaf träffa empo, det va ett tag sen. Vi ska kolla melodifestivalen och bara ta det lungt.
Förlåt för att jag inte laddar upp några bilder. Min kamera är urladdad och jag orkar inte byta batteri. Men jag lovar jag ska sammla kraft och springa ner och byta mitt batteri.

Imorgon ska jag träffa Emma, Madde och Alicia. Vi ska vara lite inne i stan typ. Trevligt trevligt.
Nu ska jag läsa den dumma boken "pojken i randig pjamas"

Jag återkommer kanske, Freja


FREDAG!

äntligen, fan vad skönt! helg, helg, helg :) precis vad man behöver efter en jobbig vecka med massor att göra.
Vad händer ikväll?


Freja

:D

I am soooooo happy but I can't tell you why :)

Freja

Onsdag.

Hej, det finns faktiskt inte så mycket att skriva. Idag var det HK prov och det gick bra.
haha tråkigt jag vet :P


Freja

Tisdag

hello. Idag så var jag hemma beroende på min konstiga mage haha. Jag får så jävla ont ibland, helt utan anledning!
Imorgon ska jag kanske gå till skolan vi får se.

Freja


Söndag

Då var helgen slut igen, så imorn blir det härlig skola. Helgen har vart bra och i lördags färgade jag äntligen mitt hår mörkt fast dte blev nästan svart men det kmr tvättas ut lite ;) Nu har vi gäster men jag smet ifrån för att plugga det sista till musikprovet igår så nu ska jag väl plugga också, ha det bra :)

Josefina

Lördag!


Igår var jag i stan med katarina. Hon handlade lite grejer och jag köpte det här lilla bronzing pudret. Otroligt gulligt och jätte bra. På kvällen var jag också med katarina. Vi kollade på tv och sådär.
Nu idag så har jag ätit pannkakor och pluggat musik. Sen på kvällen ska vi hem till kusinerna ;)

Freja

Fredag kväll

Hola,
idag var det ju skola somvanligt, inget speciellt hände, vi fick tbax våra svenska nationella prov och det gick väl sådär :/
Ikväll är dte ju fredag, finally, först ska jag till elin och äta pizza och sen ska jag vidare och träffa några andra kompisar, det blir kul hoppas jag :D men nu måste jag nog gå och fixa moi så ha en bra fredag :)

Josefina

Onsdag

förlåt för att man inte har bloggat så mycke. Men det har varit fullt upp med annat. Imorgon är det spanska prov och jag hoppas det går bra.
Idag på kabaren visade Amanda en dans. Det e nästan läskigt hur bra den faktiskt är! Hon e SJUKT duktig. I'm just saying :P


Nu SKA jag plugga!
Freja

Tisdag

jag känner att jag är sämst på att skriva i bloggen, men nu på lovet har man ju vart lite upptagen så det har inte riktigt blivit av ;) men just nu har jag precis kommit hem från Elin och sitter  och lyssnar på härlig klassisk musik till vårt musik prov.
I lördags var det ju också den sista delfinalen av melodifestivelan som tant josefina satt och tittade på, och jag blev väldigt förvånad när min gamla danslärare mathias var med :o Så deras låt higher tycker jag borde komma vidare till finalen :D
 
nu ska jag väl lyssna vidare och så ska jag försöka börja skriva mer :D glöm inte att desperate houswifes börjar ikväll :)

Josefina

Söndagkväll

idag var jag hemma och tog det lungt. Börjar nämligen bli förskyld igen! Alltid efter loven. Det e helt sjukt.
Man försökte plugga lite spanska men det varade typ bara i 3 minuter iaf. Nu är jag klar och ska sova om 2 timmar ungefär.

Jossi borde börja skriva lite nu igen TACK!


Freja

RSS 2.0