I`ll never talk again

Halloj, då var näst sista dagen innan lovet avklarad :D men värsta till sist med det underbara 3 timmars matte provet imorn,, det ser vi alla fram emot :D ska väl plugga lite, ig känns ju inte som nån hit faktiskt.
Imorn sen har jag och sebastian tre mån (!) alla säger bara att det är kort men det har ändå gått så fort så det känns ändå mkt, så ska nog äta på jensens nånting, alla säger olika så blir väldigt förvirrad :s nej back to lovely matte (känns ju bättre att säga det även fast man inte gör det sen kanske)


var typ världens blixt som jag inte vet hur man får bort så smart ass som jag är kan man ju försöka komma undan blixten..



/Josefina

You start to wonder why yore here not there

Well, som freja mitt hallon sa har vi vart väldigt oaktiva, min enda förklaring är jag att jag inte har haft tid helt enkelt :O men för er som helt enkelt inte klarar sej kan jag ju köra lite update :)

Fredag: hade middag med louise och gabrielle och våra mammor, haha min käre morsom tyckte vi skulle ha tjejkväll,men long time no see så det var very najs :) sedan kom sebastian min eskimå och sov hos moi (tycker jag själv är lite rolig med mina extra namn där)

Lördag spenderades först med freja, sen åkte till till sebbe igen och skulle äta middag, sen åkte jag till petra där vi skulle fixa oss och sånt typ,, trodde vi hade lördagen planerad men icke, vi har fan nån slags förbannelse över oss haha, så det sket sej, men sen skulle vi till nån som sebastian kände, hann vara dör i 10 min typ och både petra ocvh mikaela lyckades bli av med stuff, ja vi har fan en förbannelse på riktigt! :O sen traskade jag och S hem iaf, och söndagen sen skulle jag plugga, blev kanske inte så mkt med det :s

och detta var min extreeemt händelserika helg..

idag hade jag en härlig sovmorgon och började 1, var faktiskt på extra matte sen, duktig som jag är :D men nu ska jag fasktiskt plugga lite, matte och svenska bok..

pouss


tycker att jag ser så härligt ensam och mobbad ut på denna bild :D

/Josefina

oops

förlåt för att vi inte har skrivit på heeela veckan! Jossis anledning vet jag inte men jag kan iaf stå för att jag inte känt för att vara så aktiv på glossy. Skriver fett mycket mer på frenergy så kolla där maybe.


Freja

Artday






idag drog klassen iväg på en trååååkig konst utställning som hette lilje - nånting. Jag kommer fan inte ihåg vad deet var men jag kan iaf säga att det inte var skoj. Plus att jag hade fett ont i magen efter för mycket kaffe drickand, jag förstår inte hur jag lyckas. Jag vet själv att jag inte borde dricka kaffe men det skiter jag i bara för det är så gott. FAN! Vi tog båten över till djurgårn vilket alltid är lika kul. Kommer aldrig tröttna på den lilla båtturen. Det är barndoms minnen att åka båten jue!
Mina galna tjejer gjorde ändå dagen rolig såklart. Det blir alltid överdoser av garv och skrik (!) haahaaha.
Vi har gråtit åt gulliga bebisar som ramlar, gått fel, Ätit på vegan place m.m.

Kan ju berätta att min jävla Aino skit mobil har pajjaaat! Jag har inte tappat den i golvet eller något utan touch programet fungerar inte och så går den inte att låsa. Så batteriet dras på en dag om ens det. Kanske 6 timmar så har den laddat ur. Ska väl antagligen lämna in den för lagning för detta går inte längre!!!!



Freja

Don`t fake it

Yooo,, då var måndagen avklarad,, efter skolan var jag hos min eskimå (nej inte alls konstig) och sen var det dans,, nu sitter jag hemma och kollar på arn, den är så mysig och jag får jämt sommar känsla :D


Känns som varenda inlägg handlar om sommaren nu, så kan inte någon snäll människa bara ge den till mej så slutar jag tjata :D

/Josefina

Been there, done that, messed around

Tjabba :D kom hem från elin nyss efter att ha kollat på GG med fika som vanligt :) har varit en trevlig helg, fredagen var vi hos Daggis som fyllde år och igår hs Alexis, har sovit hos min älskling, har hunnit kolla på new moon som finally har kommit ut, har fått reda på chokernade saker, bra och dåligt, massor mer, men för en resume var det trevlans :D Nu ska jag iaf duscha och börja läsa nån bok i svenskan med te, min hals mördar mej långsamt, farväl :)


seegt

Josefina

update

tjabbaa! här har det inte hänt mycket på länge märkte jag nu. Helgen har varit skit lugn på grund av lite olika saker så man ser fram emot veckan nu faktiskt! Blev ingen hårfärgning denna helg men jag ska göra det nu på kommande helgen istället. Har precis kört dansmatta! Det var på tiden, senast jag körde det måste varit ungefär ett år sedan och fan jag har saknat mattan! Det är as kul och världens workout. Nej nu ska jag chilla lite. hörs


Freja

PETRA GÄSTBLOGGAR


Tjabba!!
Petra är här och gästbloggar (oh yes jag kom på lösdenordet!) på Frejas och Josefinas famous blogg! Jag känner mig hedrad att ha hackat mig in hit för att göra detta, ni borde skatta er lyckliga!
Just nu sitter jag här med en polare jag hittade i ett hörn någonstans jag inte vet, en skön liten rackare den här människan! *han hälsar*
Jahaaa...... how u doin? *blinkar*

Nej men nu till lite mer serious talk. Kanske vill veta lite dirty secrets om Freja och Josefina ?????
Vi kan ju börja med min kära vän Josefina. S H E ' S  A  D U D E !!!
Detta kanske inte kommer som en chock för er men jag ville få det sagt ändå, för er nya besökare som kommer varje dag liksom ;)
Oj nu börjar det spåra ut här (blame freak!) så jag måste nog dra mig ner till källaren i det trygga skyddsrummet!

HA'RE GÖTT!

Betyg: MVG

/ Petra Attling aka brùno

COLOR



hoppas på en hårfärgning i helgen, tänkte mig något som jag kanske haft tidigare. Mörkt men inte för mörkt haha, ni fattar. Typ som på bilden ovan då!

Freja


Baby I`m a man I was born to hate

Tjabba :) Idag var det en vanlig dag i skolan, härligt som alltid höhö, men nu är det faktiskt nästyan helg :D lovely,,senare på kvällen besökte jag Emma, och skulle fixa lite på Daggis presang. Sen tyckte jga det var dags att gå hem och plugga matte, får ju snart ig vafan men icke, då var det viktigare att sola, men jag måste erkänna att det var rikigt skönt att ligga där och drömma sej bort att det är sommar :D dock tycker jag alltid att jag är jätte brun prec efter men 5 min senare inser jag den bisstra sanningen att det var som förut, nej inte alls över dramatisk :) men nu ska jag börja göra lite matte, känns bra att säga det även fast man kanske inte gör det :)


Sooommar, ta mej tillbaka

Josefina

INTERESTING

yo yo yo! Idag har jag PLUGGAT SOM FAN! har på senaste tiden börjat ligga efter i skola vilket visade sig på utvecklingssamtalet idag. Jag har IG i Historia A. Liksom hur fan lyckas JAG? FREJA NILSSON FÅR INTE IG I NÅTT. oops, så jag måste skärpa till mig nu annars slutar mitt liv inte bra!
Idag körde jag faktiskt på solbrillor eftersom jag inte pallar vänta längre haha. Man ska köra på då man vill. Imorgon börjar jag kl 11 haha. Fan vad skönt liksom....Nej jag har inte så mycket mer att berätta, min BUS är slut. Intressant vaa haha.


Freja

Come on rude boy...

.. är nya favoriten just nu, man blir så jävla glad av den :D (tyckte det var lite smart gjort av mej själv att sätta ihop rubriken i min text tihi)

Känns som dom värsta läxorna är över nu faktiskt :D rikitgt härligt, bara två böcker att läsa..
Igår efter dansen mötte jag fader min och kollade på luftskeppet som sprängdes (?) och åt mumsiga chokladbollar, hej fetto :D
Idag i skolan hann jag och emma ta en snabb tur på historiska museet eftersom vi tog fel buss, lite sad att massa små pojkar roppar tjockt snygga guzzar och sånt, sedan efter skolan kom iaf sebastian till moi :D

Nu ska jag väl kanske läsa lite, hum, och sen är det Desperate housewifes :D

Josefina

Brills


bara jag som längtar efter solglasögon i alla former?
gud, jag har massor av brillor som bara ligger och väntar på mig!



Freja


Telephone



denna video är hel knäpp. Titta verkligen på egen risk. Antagligen blir det bara värre och värre när det gäller lady gaga. Men detta är ändå väldigt awesome måste jag säga. För låten är skit braaa!

(den är rätt stor så ni kanske inte ser hela skärmen haha)


Freja

I know you care

Tjabba tjena :)
Idag var jag en snabbis hos frejja innan skolan, sen var det bara två lektioner sen skull ejag på extra matten med sebasten (lockande right,) haha nja kanske inte, så fick med honom till mej och kollade på nån skum film, nej den var faktiskt bra :D Nu sitter jag och ska förska söka sommar jobb, har bara gjort det hundra gånger, bli aldrig av.. sitter och lyssnar på Justin Beiber- Baby
tycker den är jätte söt haha :)

Sen ska jag väl lugga också och sen är det  Desperate Housewifes! Underbart!

Josefina

YOU'RESOHOT


lovade jossi denna bild! Jag diggar din långa hals darling haha!
haha fan jag måste sluta med den här bild sidan. Men har jag börjat så kan jag inte sluta.


freja


SKITALLTSÅ

jag önskar jag kunde visa er mitt vackra ansikte. Har bara sovitt 5-6 timmar inatt! haha grejjt. Det finns tydligen folk som håller en uppe heela natten och då får man bara acceptera det och vara uppe. Påsar under ögonen? check! jaja nu ska jag gå ner och äta frukost och kolla på mtv, som vanligt. Ledig dag idag då! Just got to love it.
uppdaterar mer sen då!


freja

beroende





var tvungen att göra några till med min syster. Alltså det är otroligt beroende framkallande! ni borde prova själva.


alltså, förlåt mig










haha, jag tycker faktiskt att detta ser mycket bra ut. Dock så är det svårt att få alla huvuden att passa i hålen men fan jag tycker det gick hyffsat iaf!

från faceinhole.com

hahah, hata inte mig nu för att ni ser lite roliga ut!


You said..

Tjennixen pixen, gårdagen spenderades med min älskling, torsdags mys :) sågäven att an har magic bullet, tv nörd som man är har man ju sett den på tv shop hundr gånger men ingen i min familj vill ha en sån, så blev ju tvungen att prova num dream coming true (haha nej inte alls överdriva..) idag sen skulle jag tränat med emma och lousie, men icke biljetterna var schlut så i hamnade på donken ist, bra för själen iaf...
Nu senare ska jag till min kusin som fyller år, och sedan ska jag nog träffa petra och freja och kanske dra på nån fest, har faktiskt tagit lungt detta lov, inte vart på något sådan humör efter missöden som hänt..

Klippte mej igår förrsten, blev inte så kort som jag trodde, syns knappt att jag klippt, lovely :D


får köra lite hemma träning, like thats gonna happend...

Josefina

Just don`t stand there

Alice i underlandet var faktiskt bra, inte ett dugg lik den vanliga teckande varianten man brukade se, men det var tydligen nån blanding med alice i spegellandet (?) också :) Efter var det te bjudning i volvo showroom också, var massa kändisar också så var äldigt kul, massa spanande haha, men dock kändes det ju lite förnedrande att dom bad oss att flytta på oss när dom skulle fotografera typ peter siepens, och även minlget var ju inte så mkt mingel för min och emmas del, vi kände, belvie it or not, inte så många faktiskt :O

Idag var jag med emma på sin modell bild till aftonbladets reklam, syns väl i ett litet hörn haha :) sen fick jag åka tillbaka till skolan eftersom min storebror tydligen blev TVUNGEN att ha den iniräknaren, kändes inte alls skumt att komma dit när det var lov...sen åt jag på donken med emsi (hey miss fatty) och resten av dagen spenderas med frejko :D

Nu ikväll är jag jävldigt trött, blir en kväll med DH och min kamrat Elin, sen efter dh vet jag inte, blir säkert nåt annat vis tvn, haha hej soff potatisar :D

Ha det bra, /Josefina

How soon is now?

Idag har jag och emma tränat (!) belive it or not, jävligt duktiga faktiskt, efteråt var det dock några idioter som snodde emmas mobil, men vi såg dom senare och smartass som somliga är så stod dom och höll på med hennes mobil, så aggresiva emma (haha new nickname) gick fram och sa till, men dom nekade ju ofc, men tillslut plockade dom iaf fram sim kortet som dom hade slängt ner under nåt jälva galler. det är såna som dom som gör att folk har fördomar, suck...  Får se hur det blir ikväll då om jag inte får tag på kvinnan

När jag kom hem så har jag iaf ätit lefovers från pizzan och kollat lite på vänner, såg sista avsnittet, allt lika sorligt på nåt sätt. Nu ska jag iaf duscha och fixa mej, ikväll sen blir det gala premiär av Alice i underlandet 3D, och sen te bjudning i volvo showroom med Aggresiva Emma (haha tyckte det var lite roligt) , tack daggis! :D
Blir kanske den blommiga kjolen eftersom temat är färgglatt,


Aha det blir tydligen bak och fram :o men tanken som räknas, lovar jag kommer glömma biljetter eller nåt.. *peppar peppar*

Ciao / JOsefina


It´s now or never

TJABBA :D
Igår spenderades dagen i stan med Elin och Freja, fick lite nytt tillskott till garderoben :) blev en blazer, typ kavaj, kjol och en par nya jeans, ja riktigta jeans och inte jeans tights som det brukar bli nu på senaste iden men dte r ju så mkt bekvämare!
Sen på kvällen mötte jag emma, skulle visa mina matlagnings skills :) Vi gjorde pizza, blev smarrig förutom mina stora klumpar med oregano jag slängde in i ugnen i pank när jag kom på att jag glömt det. sen gjorde vi nacho chips med ost, nån socker kaka (hsm...haha) och så åt vi ballerina kladdkaka som är min nya kärlek, underbart goda om man doppar i mjölk :D var det nån som sa feta??....sen var det lägg dags, älskar min 90 säng, inte alls så att det blir trångt... :D


Nya jeansen, dock ljusare på riktigt :)


Min kjol, inte så chamrig på bilden men lite söt på riktigt, har fickor vilket jag tycker är lite tjusigt :)

/Josefina




RSS 2.0