Tell me I`m the only one

TJAA :D idag var jag med seb efter skolan, otroligt lite så tror jag bara ska vara med hemma och mysa med honom imorn, orkar inte göra nåt :) var även och kollade på halloween utstyrseel, sån där baby outfit som jockeboi i kungarna i tylösand har känns väldigt lockande :p
Var och ssola med karin och sen tränaa, vore trevligt och hinnagå på ett helt pass snart.. :P nej nu ska jag vra asocial och kolla på new moon :D wohoo


en fin liten bild på mej och påla :p

The way she moveshow can you see into my eyes like open doors?
frozen inside without your touch
without your love

Nu drar jag till dansen, kan inte påstå att jag är taggad, seg efter springninegn på gympan, otränad? men vi får väl träna extra mycket och köra igen i våras och hoppas vi är bättre (såklart man är!)


GG

ja det finns väl en anledning till att jag aldrig bloggade förr, jag har helt enektl inte tid, eller egentligen men använder typ inte datorer på helger ;D proud of myself :)
i fredags var jag iaf med freja och påla, länge sen man var alla tre, drog sedan ut med de andra :) lördagen spenderades med seb, och sen ett jävligt runt åkandes med petra, drog sen ut med henne och emma, var nog skumaste , massa polacker och typ hälften verkade inte prata svenska?

Nu har jag iaf tränat med em och karin, köpt årskort så no turning back, nu ka jag bli fit ;D

så, nu var det roliga över :)


wake me up

Tjabba :) igår så var jag med påla och fika på cafe 60, mysigt värre ;)

Nu ska jag iaf traska iväg med brorsan min och sedan till elin och äta middag, myspys-ja det var väl allt, nej det är faktiskt kungarna av tylösand ikväll :D härligt beroende..


nån gammal bild på påla och moi :)

guess you are the one

I`m back, två gånger på en dag, im awsome ;D kom hem från dansen för en (lång) stund sen :) imorn är det endast några få llektioner och skriva nån uppgift om svenska boken, kill me, glömmer så lätt...
Sen blir det fika på påla på cafe 60, myspys :D


klassfotot, dock inte hela, katarina är bortklippt :p hihi, plus massa borta men men,, typ förbannelse att man aldrig får bli fin på skolfotot, eller kanske bara mej den gäller? äh jag kan leva med det, bättre att bli ful på bilder så ingen blir bortskrämd när man ses i verkligeheten ;)

Take me anywhere

Hola :D rätt skön dag  idag, hade endast två lektioner :) hann även få och klämma i mej lite kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag :D som om nån kan ha missat det? :s ah kör lite bilder från i somras då-kollade igenom dom nyss och märkte att det var jätte få och tråkiga, är väl färför jag aldrig har med kamera, blir aldrig några bra och sen orkar jag aldrig ta bilder så :p


okej var typ ända gången jag tog bilder på gotland? nåt cafe i visby..


nån från katarinas land :D


och slutligen en bild på mej och min äskling,

och nu ger jag upp när jag har insett att jag faktikst inte hade några roliga bilder :D
better than ever!

TJA! vet att vi skert har hundratals läsare kvar efter min summerbreak (sommaren tog slut för två månader sen typ??) kolla tillbaka i arkivet och fick ett plötsligt sug för att börja igen :o tänkte göra en ny blogg, men är waay to oteknisk för det så får väl helt enkelt ta över denna gamla godingen ist ;)

Helgen har väl egentligen inte hänt så mycket, har vart lite sjuk så inte orkat göra så mycket, var och åt på jensen i fredags, älskade dne förut men icke- dom tvingade oss byta ord mitt i allt :o och sen åkte vi till kat och chilla :)
lördgs var jag i stan med freja, shoppa lite, åkte sen och köpte present till mormor med seb och sen åkte vi dit på födelsedags middag :) sen åkte vi bara hem och myste, hade 9 månaders dag <3 (egentligen i freags men dte är väl inte så noga...)

Måsta göra lite läxor nu och sen ta en painful dush, det är knas med vårt varmvatten som inte funkar(!!!)
blir det väl lite update i bilder imorgon, sitte och klämmer på rätt många från i sommras, never before seen (!)

/Josefina


RSS 2.0