GOD JUL!

god kväll, jag sitter här framför datan medans alla i familjen sitter och spelar Buzz som vi precis fått. Jag är glad för jag fick min rosa digital kamera som jag kommer att missbruka.
Något som sitter fast i min hjärna just nu är Twilight, den va ju bara för bra för att vara sann!!

Godnatt, Freja

Dan före doppardan!

hejoch hå! Nu sitter jag här i empos säng medans hon städar sitt rum och kryper runt på golvet haha :D Vi har precis kommit hem från att ha åkt bil i en timme i onödan. Det var nämligt för mycket köer för att vi skulle kunna komma fram i tid till twilight. Vi struntade i filmen och tar den senare idag istället,

HA DET bra och god jul i förväg!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 FREJA

NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!NEWS!

måste också bara meddela att mascaran som jag nu köpte (false lash effect) var väldigt bra, ett bra köp alltså. Man får långa och snygga lashes ;)  Köp den!! I vanliga fall kostar den 175 kr men om du kollar på Åhlens så finns den för 155 kr eller på H&M där den är som billigast. Bara 140 kr. Bra va!! Bara så ni vet så har mascaran inte riktigt släppts ännu, Den blir official i februari men finns nu som en liten "förhands visning" Hurry Hurry or wait.

Måste också bara säg att jag fick en jätte fin julklapp av emelie idag. Ett litet paket från Bik Bok med 6 st miniatyr grejer i. En mascara, ett gloss, en ögonskugga, en mini spegel och 2 små nagel filar. Jag blev as glad, hade typ helt glömt bort att jag önskade mig den så det blev en big surprise!! Av mig fick emelie vita pärlor, vitt sidenband och berlocker. Hon är nämligen super duktig på att göra smycken och hon tycker att det är kul också så nu hoppas man på ett armband eller något kanske till födelsedags present. Hon har gjort ett jätte fint till mig tidigare i år. Måste säga att det är mitt favvo armband just nu!!!

jäklar vilken lång text det blev aja!! god natt igen! FREJA

Godkväll.

Nu sitter jag här framför datan dödstrött och ska nog snart sova. Idag var jag med emeli, vi var lite i farsta och köpte lite grejer sen åkte vi hem till mig och kollade på tv haha. Imorgon ska jag och emelie se twilight (yaaahy) mycket spännande. Sedan så måste jag ju påminna alla som inte vet att det är julafton i övermorgon.

I jul ska jag iaf köra på fransk manikyr ocg glossiga läppar. Man är ju en glossycrisp.

godnatt ses imorgon!  FREJA<3

he och hå!

3 dagar kvaar till jul, här räknar man ner för fullt. Igår kväll var jag bara hema med elsa. Vi kollade på harry potter haha. Jag smsade lite med jossi också.
Idag ska ja åka in till stan med Petra, trevligt trevligt. Sen blir det chill på kvällen :)

hej då, freja

False Lash Effect



Den här blir det idag. Hoppas den inte suger.....

Morgon

holaa, Nu är det inte alls många dagar kvar till julafton och idag ska jag åka in till stan med 2 st tjejer som jag praoade med, Super kul det kommer verkligen bli super kul.
Jag ska bla. köpa mascaran från max factor, false lash effect. Hoppas den är bra med tanke på hur mycket den kostar ;)
170 spänn ;)   jaja, nu ska jag kolla vidare lite bloggar på datan och sen käka någonting.  Imorgon blir det en dag med Petra.



bye bye, Freja

6 dagar :D

tjabba :)
Idag var det städdag och julspex som våra lärare har gjort,kuuul :<D
sn hade våran klass julklapps uttdelning, jag fick från freja (sk snöbollar med kola fyllning) och pernilla fick min, en stor klubba :) nu är jag hosmarcus idag igen x) mmen jag skriver mer sen
kisses/ J


Tången


My darling <3

Hola amigos

Idag började vi kl 10 med matte, vilket var jävligt skönt. Sedan var det julbord med världens längsta kö. heh men man var ju hungrig som fan och då är det bara att stå och vänta. Jag tog typ 15 köttbullar plus 6 korvar :o
Jaja när jag kom fram till min gata och kollade i brevlådan så ligger där min plattång som jag har väntat på. Jätte gullig liten svart tång som var väldigt bra. Eller den duger till mig som redan har spikrakt hår. Det var dagens hit!



freja, det kommer en blid på tången också:)

7 dagar kvar till jul :D

heey :)
 Nu är det bara 7 dagar kvar till jul, men iaf, idag började vi 10 och slutade halv två, sköönt. det var dessutoom julbord och låånga köer somvanligt, smart som jag är hade jag ingen jacka eller tjocktröja så det var inte alls kallt :)
Nu ska jag iaf slå in julklappar och ikväll ska jag och katarina, kanske elin? gå och träffa våran gamla konfermations grupp, får se, det varkar som ingen annan kommer x) '
/J <33


Smaka den glassen :) jätte god, men kanske lite mkt banan men jag har lite udda smak :)

kläder från söndags

jag hann inte ladda upp bilderna igår, så dem kommer nu :)

      
Grå stor kofta med fickor och svart långt spets linne, båda kommer ifrån gina tricot och kostar 149 kr st :)
Jag försökte ta bilder när jag har kläderna på mej men det blev typ sämst.

Take a look

Det finns en blogg som definitivt värd att läsa

www.attling.blogg.se

Josefina skriver

halloj, nu är det bra 8 dagar kvar till julafton :D yaay
Imorn är det onsdag så vi örjar 10, sköönt. Nu sitter jag hos marcus, vi håller på och kollar på barnhemmet , läskig :D Igår var jag och freja  stan, köpte lite julklappar och en jätte fin kofta från gina tricot, och ett långt spetslinne från samma ställe. Jag lägger ut bilder när jag kommer hem, och nu ska ja göra det på riktigt och inte bara säga det som jag brukar ;)
puss

Jag har ett problem

verkligen ett stort problem.....

jag vet inte vilken mascara jag ska köpa, haha antingen: Extra volume collagene från Loreal eller The colossal Volum' från maybelline eller till sist False Lash Effect från max factor. Jag tror mest på det sista altenativet. Men jag vettefan, vill inte göra ett fel köp liksom.

Gina Tricot

till min glädje kan man nu beställa kläder från Gina Tricot's hemsida. Otroligt effektivt.


www.ginatricot.se        



freja

8 dagar

8 dagar kvar till julafton nu, jag tror fortfarande att jag kommer att få en digital kamera.
När jag kom hem drack jag vatten och satte mig sedan för att läsa i två skvaller tidningar. Mycket nytt händer allt.
Jag är också otroligt sugen på mcdonalds men kommer typ inte få det. Jag får aldrig det längre, taskigt.

Nu orkar jag inte skriva mer,
 freja

ho ho ho

nu är det bara 9 dagar kvar till julafton, jag längtar verkligen.
Fick också reda på fler betyg idag och jag är inte alls nöjd, jag har många anledingar varför men tänker däremot inte ta upp dom.


Freeeeeeeeak, freja

TOGHETHER


KATARINA <3 FREJA<3PETRA

EMPHOE

 HON FYLLER 15 IDAG!!!!! <33333333333

Smile

idag har jag bara tagit det as lungt. Varit i farsta och köpt lite presenter. Sen bara hem och tryckt i mig min marabou.
Imorgon blir det först stan med jossi och sedan hem till emelie som äntligen fyller 15. aayyy





freja

fyra och en halv timme...

Hola :D
Nu sitter jag på tåget hem, det har gått lite mer än två och en halv timme, dvs ungefär 2 timmar kvar, jag är lagom uttråkad. Men det har vart kul i köpenhamn, men det var kallt och jag och mamma letade efter slottet i ca 2 timmar och eftersom det tog så lång tid att hitta det han vi bara vara där i typ 3 min innan vi gick tbax....men när vi väntade på tåget hem till sthlm drack jag jätte god varmchoklad med grädde och mashmallows på espressohouse, rekomenderas :D
Jag har nästan redan köpt alla julklappar stolt :D och imorn blir det stan med Freja, skojj.
   pusspuss// Josefina


yeeaj

Fredag, inga läxor, godis, cola, film och en josefina som äntligen skriver :D jag är stolt över dig :D annars får man göra jobbet själv här.
Fick VG i gympa också!!! Fan va skönt. Ikväll kommer katti och petrii, vi ska kolla på film och lite såntdär! puss



freja

Malmö

Nu är jag äntligen framme i Malmö efter ha åkt tåg i fyra och en halv timme :S Mammi ska på möte så jag får sitta här själv ett tag men jag har ju laptop med mej så det funkar ;) sen ska vi iaf julshoppa, ut och äta och kanske gå på bio, och imorn blir det köpenhamn :D Nu får freja bli stolt över mej för att jag skriver så mkt :)
Glömde tyvär kameran hemma men jag tar kanske nåt om jag kmr ihåg med mobilen, inte min då för den är sämst x)
pusspus, /Josefina

Josefina skriver

JAg känner att jag adrig skriver vilket jag ska försöka ända på x) Men jag har haft massa prov den här veckan, och jag får mvg i betyg på engelska :D gladglad.
Nu är det sista dansen i stan för terminen, lagom pinsammt eftersom jag och katarina inte har lärt oss slutet på den ena dansen eftersom vi bytte grupp, men det går väl bra xD det blir uppdatering imorn ska va lite med älskling nu :D
pusspuss <3

När får man ro?

Idag va det cabaret, fun fun och vi jobbar hårt som vanligt *host*
Har pluggat hela kvällen också. Jag måste nämligen få bra på det här no provet :D Är också fortfarande beroende av gruppen the pipettes. Så bra alltså.

heej

idag var det en jobbig dag, fel kläder, fel lektioner och allt va bara fel. Gjorde också bort mig på spanskan haha.
Har så sjukt mycket läxor nu sista skolveckan. Betygen sätts ju på fredag :/
Ikväll har brorsan en föreställning som jag ska gå på, sen blir det no plugg.

josefina måste fortfarande skriva i bloggen :O


freja

WTF!

Josefina den jäveln har inte skrivit i bloggen på as länge!
 hon måste faktiskt göra det snart annars kan man säga att det här e min blogg och inte hennes!!!


freja

god morgonn

jag mår så jävla piss just nu. Jag nös fan 5 ggr på raken, trodde att jag skulle dö haha. Så jag gick alltså hem från skolan, kunde inte ens koncentrera mig så då e det väll ingen ide iaf.


fredag också tjohoo!!!!

freja

winter faves



de absolut bästa att använda nu i vinter, BUS produkten äger och make-up removern för ansiktet är bra för den gör inte huden torr, är väldigt skonsam alltså.

frejaaa

hej, det har varit ganska segt och tråkigt på sista tiden så vi har helt enkelt inte hunnit blogga (dålig ursäkt)
men iaf, vi har jävligt mycket so att göra :D imorgon är det "prov" på hinduismen, vilket jag iaf kommer att äga på hahah!!!

Vi säger grattis till brittan idag som fyller 27 :D


ses

RSS 2.0