peace




ikväll ska jag träffa min vackra vän Katarina Ganning. Vi ska myyssaaa

p.s Idag har Gunhild namnsdag! höhö




Freja

KÖPSOMÄRETTBRAKÖP


en bild som är tänkt för att ni ska kunna se hur mina tights ser ut ifall någon wants to know.
Lite vanligt tyg och sedan massa fejk skinn skulle jag tro. Det ser nästan ut som om man har "pretty woman boots" på sig.

Vet ni vad det värsta med shopping är?

Att man tror man blir lycklig av att man köper den där fina tröjan. Men det blir absolut ingen skillnad. Det är bara materialistiskt. Jag tror alltid mitt liv kommer bli så mycket bättre p.g.a ett par tights t.ex. Men det blir aldrig så. Jag mår exakt likadant som jag gjorde timmen tidigare. Jag kan se bilder av mig själv sitta super lycklig i min tröja och bara ser livet perfekt, men fan sånt händer inte! Jag hatar att alla blir så galna så fort man kollar i t.ex. H&M katalogen och säger " shit den här måste jag haaa" Som om man kommer älska mig själv mer för att man köper det fucking klädesplagget? det gäller ju mig själv också men jag försöker sluta tänka på detta sätt. Man blir mest besviken på sig själv. Därför ska jag försöka köpa sånt som jag bara VERKLIGEN vill ha! Köpa sådant som jag känner mig bekväm i. Skulle bara tala ut lite om detta haha!




Freja

psycoooo

jag SKAAA SKRIVAA!
fast jag har svårt med bloggande just nu ska ni veta.
Jag va hemma idag för jag var så damn trött och kanske hade feber eller nått. Så idag har jag ätit och ätit och ätit. Finns inte så mycket mer att göra liksom. Läxor.. nej det har jag inte ängnat någon tid på. Jag är ledsen men mitt huvud är inte på jorden just nu. Det är på en annan planet som inte finns. Stört va?
Jag kan inte göra läxor, lägga tid på skolarbete eller på sådant som jag måste göra. Jag har aldrig känt såhär tidigare. Helt sjukt vad jag inte orkar göra något. Såhär ser mina dagar ut these days:


går upp ur sängen
äter frukost
fixar mig samtidigt som datan är på (jag loggar in på facebook och sätter på spotify)
fixar mig lite till
går till bussen
åker till skolan
är i skolan
kommer hem
tar på datan
äter
sitter vid datan
äter middag
datan..
försöker göra lite läxor i några minuter
går inte så bra.. går in på datan
går ner och tar te.
kollar på tv ett tag
går till datan
fixar mig
kollar datan igen
lyssnar på musik i sängen
sover.


SER NI HUR MYCKET TID JAG LÄGGER NER PÅ ATT "KOLLA DATAN" ELLER? Kan nån komma och ta sönder data jäveln så jag slipper gå hit automatiskt hela tiden???!!

tack.




Freja

lets go back

Idag har jag vart med Elin efter skolan,, Blev super mumsig kladdkaka och kolla på 14 sger, som jag aldrig har sett :O efter? älskade den iaf, jävligt avendsjuk på tjejen som är huvudpersonen eftersom alla killar är så jävla snygga...

Nej nu ska jag fan plugga lite, engelska och spanska, funny funny
Slänger in lite bilder från tisdags från emmas blogg :)


Emma turist i stockholm.-.


På bion :)


Hatfull bild från cafet, men världens godaste choklad:)

Josefina

wtf

kul att dom har ändrat allt på blogg.se! fan jag känner inte igen mig



Freja

Update

Tjabba :)
Har vart lite dålig uppdatering,, väldigt faktiskt :O Helgen har vart ganska lung, vart sjukt trött hela helgen så har mest vart med sebbe och tjejerna, inte samtidigt dock :)
sen kan vi ju löra lite resume för reten ev veckan ;)

Måndags: Lång skoldag, hade tydligen inte sista lektionen men väntade ändå på Katarina, vi åkte sen tll donken åch åt innan första danslektionen, så nu dansar vi till paparazzi, men gud va skönt att röra på sej efter att ha svulat upp i några månader haha inte alls fet :)
Efter åkte jag hem och vänta på Emma som kom, vi åt kladdis som vi så duktigt bakade och kolla på OC, sen var det nattedags. Och emma höll med om att min godnatt musik som jag lyssnar på vare kväll funkar, så underskatta den inte!

Tisdag: Vi vaknade, otippat. sen åkte vi in till ännu en dag i skolan, på historian sen åkte jag och emma till gamla stan, för att hitta om häxor. Gick runt och tog störda bilder och filmer, som vi säkert kommer h med ocks. Sen gick vi till medeltids museet, som dom har gjort om för alla som är interesserade. Där gjorde vi b.la mtv cribs i nåt hus, även det blir säkert också på presentationen...
När vi var klara gick vi och åt på ett cafe, blev varmchoklad och pannkakor för min del, känns inte barnsligt nånstans :)
Sen åkte vi till park och mötte dag och Paulina för att kolla på precious, den var väldigt skum och deprimerande, men annars bra höhö :)

Idag har det vart en vanlig onsdag, dock var det skönt att slippa musiken på morgonen  så man inte börja 8 :) Nu blir det dags att jobba med cp matten som jag inte fattar ett piss av, är bara 6 sidor efter, love myself :)
Men härligt nog slutar vi halv 11 imorn så det blir nog okej ändå :)

Josefina

maybe I'm just like my mother

oj nu blev det dålig update. Ska nog sova nu. Vet inte om jag börjar bli sjuk för jag är så trött och hängig. INTE OKEJ.


Freja

likelikelike



drog of the day



Freja

mysigt

godmorgon!
Idag ska jag träffa Alicia som jag praoade med hösten i 9:an. Det var mer än ett år sedan vi sågs så jag tyckte att det började bli dags nu. Vi ska fika och sen kolla lite affärer. Sedan när jag kommer hem så ska jag fixa mina naglar, måla de blåa igen. Intressant jag vet! Men vissa saker måste göras här i livet!


Freja

DINNER

kom hem från en dag med josefina alldelles nyss! Vi har kollat på "Brook knows best" hela dagen. Nu kommer emelie och hela hennes familj hit på middag. Mysigt!! Hörs senare


Freja

HEREISTAND



here I stand with my addiction to music

Freja


I just wanna be with you

Ja idag var väl temaveckans första dga vi gjorda saker, även längsta dagen 10-2 :) Vi gjorde typ lite tal övningar för klassen, kändes mest som teater och typ att man skulle skriva nån liten historia :) SEn gick jag och katarina å köpta ben & jerrys och åt, mm fett och gott :D 
Imorn ska vi till naturhistoriska, blir väll mellan 10-12 tror jag, senare på kvällen tror jag vi ska till paulina men får se allt verkar så förvirrande, får väl försöka styra upp detta om det ska bli nåt :D nej nu ska jag nog duscha och gå och lägga mej, natti :)

Josefina

brills



vem visste att jag skulle vara en sån sexy lady med brillor! Inte jag, men sånt får man reda på om man snor någon annans glasögon. Ibland kan jag önska att jag var tvungen att ha brillor för det är SNYGGT! give me!
Nej nu ska jag lyssna på dirty diana sen sovaaaa


Freja

bambiii


sanne på isen!


Freja

workout

tänkte lite enkelt beskriva de uttröttande övningar jag gör varje kväll/eftermiddag. Det är jobbigt som fan om man upprepar allt 2 gånger.

I 3 minuter kör jag lite arm övningar med 2 kg hantlar.
I 4 minuter kör jag (endast) benböj med små pauser på kanske 5 sek när det bränner som fan i benen.
I 4 minuter kör jag situps med benen höjda i 90 grader (tar mycket bättre då)
Sen så kan man pausa ett tag och sen upprepa allt en gång till.


kom ihåg att detta inte är nån proffs träning jag gör utan något jag kommit på själv som funkar utmärkt på just mig!


Freja

Dont cry me a river, cry me a fucking sea

Tjennixen :)
Otroligt skön vecka, går typ mellan 10-1 och gör inte så mkt :)
I måndags beställde jag finally mina kläder, och sen träffa jag emma, tjockis åt och satt och spela super mario :o haha hundra år sen, men jag var ändå bäst, eller emma som var dålig? huumm....

Igår stod jag på öppet hus också i skolan, kan inte påstå att jag hjälpte till så mkt,, gick mest runt, haha mobbat det lät :)

Idag har vi iaf ätit sushi igen, tycker jag ändå har blivit lite bättre, all mat ramlade iaf inte ihop den här gången :o Sen när vi hade slutat gick jag till paulina som var suuper sjuk, men det var trevlans, lyckades iaf henne att gå med på att vi ska ha middag hos henne på fredag :)
Sen gick jag iaf till sebbe men sen skulle min mormor komma så då begedde jag mej hemåt igen :)



Älskar mitt otrloigt charmerande smile haha, men min dator vill somsagt inte ladda upp bilder förutom dom från webbkameran. Lovar det är nåt sett för apple att tjäna pengar :o vet inte hur men nåt är det säkert.....

Josefina

-----


just nu

sitter vid datan och segar, borde plugga till matte prov med skiter i det. Jag har ändå redan G haha!
Så I don't care.



Freja

HÖHÖ



kul att vi har ett liv! Eller mer inget liv. Här diskuteras det vilka ingredienser som krävs för att bygga en tidsmaskin tillbaka till 80'talet. Kanske går det med ris och ketchup?

tror faktiskt det går, allt är möjligt. Kom ihåg det!



Freja

WOW

konstigt nog har vi sjukt många besökare idag! Vi har ju typ skrivit ett inlägg var och ändå verkar alla gå in på glossycrisps idag! Alltså det e ju fantastiskt! Ville bara att allmänheten skulle få veta det.

Imorgon har vi dans på gympan! yeehaa. Då ska man va extra duktig.
nu ska jag fortsätta mitt prince lyssnade!


Freja

MMmmmmm

då var ännu en helg över, sad but true...men har tema vecka nästa vecka så är nog inte så jobbigt, dock är ju lite avis på petra som är ledig, skulle kunnat hänka ivg på nån fest men nejnej somliga har skola och då blir inte mamma glad om man är ute hela natten :)

Iaf så var det väldigt trevligt hos gretis,, vi började lite hos pullan innan vi åkte till greta, dansa och allt som höll till,you only live once,. sen åkte jag och sov hos emma :) oj jag måste ju behärska mej med alla detaljer som bara väller fram :o
Lördag---hum står helt stilla i mitt huvud just nu, men var säkert bra, gud vad händer med mitt minne :s

Idag har jag iaf vart med sebbe,som allt är bra med nu, puh :) asså inte att han har vart sjuk haha gud nu bara svamlar jag, som typ alla mina inlägg nu...
och nu ska jag kanske träffa elin men hon äter och för henne tar judet 75 timmar...

Josefina



FH

faktum är att jag funderar på att byta efternamn om några år. Jag har tydligen ett i min släkt som jag tycker passar bättre på mig. Det är inte super speciellt men bättre än nilsson iaf.
Freja Häll. HAHAHA asså ni tycker säkert det låter skumt men det passar bättre för det är udda. Det är från nån gubbe på pappas sida som vart nån svensk filmstjärna för en jädrans massa år sen. Alltså tänk så tufft höh. Freja Häll det passar bra. Synd bara att mina coola initialer försvinner. "FN" är ju fint men "FH" Det låter typ som nått fotbolls lag. Dock så vill jag heta Häll iaf. Nu vet ni det!



Freja

Mys






har köpt lakrits till ikväll samt hämtat mina hm kläder som kommit! Ikväll blir det antagligen let's dance eller kanske utgång. No plans!


Freja

Can i get on youre hot air balloon

Finally friday :D  känner mej faktiskt lite trött, men det är jämt så när jag är själv, så när jag träffar nån så bam blir jag piggare :o Idag hade vi engelska och lite spansa, sen åkte vi til daggis en snabbis, typ 20 min innan vi gick till DN på studiebesök ;) gjorde typ rubriker och kolla på nån fil och lite sånt :)

Nu sk jag nog börja fixa mej lite, sen ska vi åka till paulina först innan vi åker vidare till greta som har feks, åh blev lite fel men det när nästan lite kul. Nya ordet wtf :o SEn ska jag nog sova med emsi, ojoj är ju on fire med att byta ut namn idag :)

Ha en lovely fredag folket! :)



Josefina

But nothing ever happends

NU sitter jag här och försöker göra annat som känns viktigare än läxor, känns det som en anldening att skjuta upp det ;) Idag hade vi iaf gympa, hade massage, sånt är så underbart, fick mej att längta tillbaka till nian när va hade det på varenda lektion typ, wonderful life...
Efter det gick jag emma paulina och dag och åt sushi, eftersom jag aldrig har ätit det förut (belive it or not) så knde jag mej som en amatör med dom jävla pinnarna som inte ens kunde hålla upp maten, och eftersom japaner är smart (right?) borde dom väl ha nåt annat än svåra pinnar...
vad har hänt mer?? humm....Imron är det finally friday, underbart  :D vilket även är katarina första dag i min klass, och jag som är en underbar människa ska hjälpa henne så hon inte blir mobbad höhö, like it would happend? :P or would it....?? jag har inget liv, och sen så ska vi till dn huset, dn skrapan, aja nåt med DN.
Nu ska jag sluta skriva det här inlägget, börjar bli weird...

AAAAHHHHH damapr på mac, det går fan inte att lägga upp bilder!!! nej jag överdriver inte,
försök överleva utan nu alla,,

Josefina

OMG



Alltså, vad fan har heidi gjort nu? Ser hon inte helt sjuk ut? Människan förstör sig själv mer och mer. Enligt henne själv så vill hon bara "se så bra ut som möjligt". Nu är jag rädd att hon inte ens ser bra ut längre.



Freja

nolife


jag

alltså just nu går allt mycket segt. Skolan började i måndags och jag är helt rastlös hela tiden. Vill ha helg, party, shopping roligheter... Men nu är det skolan man ska fokusera på! oh that's so fun.
Förhoppningsvis går veckan fort!
blahblah jag har inget att skriva som ni märker!



Freja

It`s all history now

Idag började jag klockan 8, alltså gå upp vid 6. Det är då man blir så underbart glad att höra att första lektionen är inställd när man rewdan har kommit till skolan, kunde man ju sovit lite längre...
Aja, sitter och tänker på mitt hår-det evia problemet haha, världens utväxt, men ska nog bli mörkt :)
Har ändrat det ganska mkt förra året...

Började med ganska ljust hår..

(förlåt hemsk bild)


najs min, och peter var mörk :)


Men sen bytte vi...



och jag färgade håret nästan svart


Sen efter det har det typ vart alla bruna nyanser emellan..



Och ungefär det jar har nu, bara att håret har växt nu så mer utväxt..

Nej nu ska jag skicka in historian eftersom det inte gick igår, sen ska jag nog ut o äta med papsi :)

Josefina

All my ladies

TJABBA :)
Ja, behöver jag ens säga att det var ett tag sen jag skrev?
Igår så var jag iaf med Ina på dagen, vi bakade massa olika muffins, typ blåbär, bit toblerone, sylt, nutella och nåt annat bär, klämde i mej typ 5 stycken :O damn, jag lever efter "man lever bara en gång"
Sen gick jag vidare till Elin för middag, man får alltid plats med lite mer som man (jag) brukar säga :)
Senare åkte jag till S, long time no see, okej typ en vecka haha :) Kolla på scary movie och lite annats, mysigt värre, sen åkte jag därifårn nu vid typ 3 efter att har kollat på the hills :)
På tåget hem var det nån skum gubbe som trodde nån random kvinna brevid mej var min mamma, tack för den, inte alls lika. Sen försökte han typ ta på mina ringar som han trodde var helt äkta, skulle nog kostat nån miljon eftersom "diamanten" är jätte stor, typ fråga vart jag bodde och grejer, blev lite orolig när han gick av samtiigt som mej sen, haha okej det här var verkligen ointeressant, ingen fara en har man inget att skriva som så har man inte det :)




Typ hundra bilder till... hatar att jag inte ser vilka bilder jag laddar upp, bara chansar lite så tyvär blev det ju inga roliga, kanske lika så bra...

Nej, back to lovey history...

Josefina

weusedtoloveit

Shayne Ward - No Promises

en gammal favorit som man faktiskt kan gilla än idag. Hon tjejen i videon är läskig lik nån brud i the city. Kanske är det hon?


Freja

asecretmusical



alltså det här är verkligen as knäppt. Kolla så fattar ni! skiiiit kuuul!




Freja

tråkk




tjabba tjeena! ska jag berätta vad jag gjort idag, iiiinget alls! har suttit vid datan, sen tv:n sen framför boken. Alltså ingen är ju hemma så vad ska jag göra på dagarna....




Freja

youwantit



Min bikini har kommit!
<3


Freja


FRENERGY


(klick på bilden)

Nu är det såhär att jag, Freja Nilsson har skapat en egen blogg på sidan om denna. Det kommer att bli lite mer som min modeblogg medans glossycrisps är mer vardagsblogg. Jag ska försöka skriva på båda så ni kan besöka frenergy lika mycket som denna. Ni kommer hitta mer info där så klicka på bara! Hoppas ni gillar den för jag har slitit som ett djur med designen!

Så klicka på bilden för att komma till Frenergy!

<3 from Freja


.

aloha, idag har jag så duktigt läst över 100 sidor i elsas mode så snart är jag klar med godbiten. Sedan så har jag inte varit så nyttig, bara ätit skit och de får man ont i magen av så imorgon ska jag vara nyttig plus att jag ska träna nu ikväll som varje kväll då. Det är viktigt att inte slarva med det.
nej jag vet inte vad jag ska skriva, kanske att min h&m beställning kommer imorgon om jag gissar rätt.
då ska jag visa er!


Freja

OCH SÅ SKA MAN BLI RÄDD IGEN



Från aftonbladet.se



helvete alltså!? Hoppas man inte kände stackarn. Ibland hatar jag livet, speciellt när sådant här händer..




Freja

its wrong, but it feels alright

Sitter och kämpar på min histroa läxa,, tar lite paus nu och tänkta göra en snabb årsresume eller vad det nu heter. Ingen ide att jag skrver per månad för jag kommer ändå inte ihåg så jag gör på nåt annat sätt nu :)

Resor: Första i 2009 blev bara till fjällen med familjen, några dagars skidåkning.
Sen i maj drog jag och katarina till Petras landställe,blev en mysig helg med årets första dopp och massa mys.
På sommarlovet åkte jag själv till Petras land också, då träffade vi några första kvällen som vi träffa sen varje kväll och gjorde lite olika :) Även då blev det mycket sol bad och massa maat :D även att leta efter nåt som petra trodde var ett lik, som tydligen var en morgonrock...
Åkte två veckor till Turkiet med familjen också, otroligt skönt, lyckades dock få öroninflammation och fick spendera min sista natt på sjukhus för att få flyga hem.
Åkte Galaxy med Elin också, underbaraste båtresa jag någonsin gjort, blev mycket dans och träffa nya männiksor :)
På höstlovet åkte jag också med Elins familia till Italien, vi åkte runt väldigt mycket och även detta blev en härlig resa med min älskling.
Nu i December åkte jag och folk från klassen till Trysil, försökte lära mej snowboard, även det blev en härlig helg :D
sen blev det andra små resor i sverige, typ göteborg.,

Vänner: Eftersom jag bytta skoa nu så har jag träffat massa där plus på annat håll, men i år har jag verligen lärt mej vilka som betyder och man ska lita på och som är keepers haha ;D Har även fått upp kontakten med gamla godingar, vet inte varför jag skriver som jag gör...

"kärlek"-eller vafan jag ska kalla det: Efter ha vart tsm med marcus huur länge som helst, tog det slut i februari. för att nu sista dagen av 2009 bli tsm med sebbe, (eller första dagen av 2010, hmm....) mellan det är det historia eller vad man säger, haha nej men aa...

Jaa, jag vet inte riktigt vad man ska säga mer, har iaf vart ett väldigt bra år dethär, även fast det kanske inte syns nu på det jag skrev så har det iaf vart är väldigt händelsefyllt år då mycket ändrats, även jag! hoppas det här blir minst lika bra.. :)

ska ladda upp lite bilder sen men det får bli nån annan dag :)

Josefina



LETITSHINE





freja

knokk




detta gjorde allt min dag. Denna läckerbit sitter nu på min arm and I love it!
en helt perfekt vår klocka alltså.



Freja

nomorenightmares

titta hon skriver yaaay!

godnatt på er
(väldigt onödigt inlägg känner jag nu)








Freja

It`s hard to face the truth

Eftersom freja klagar så ska jag skriva lite nu :)
Igår mötte jag emma och åt middag på nåt cafe, när dom stängde gick vi vidare till donken och åt lite mer-så kul hade vi. haha nej men det var faktiskt kul att träffa henne igen, sen åkte jag till petra och kolla på harry potter

Idag hade jag tänkt plugga, duktig som jag är, men min lillebror fick mej att åka och kolla på avatar istället, jävligt bra faktiskt :o Sen irriade vi runt fr jag skulle ämta ut min dvd och sen åka till pappsen en snabbis oh hämta min jälva historiebok, sen var dte bara att äta middag och åka till katarina och mikaela och kolla på oc, sen rullade dom andra in en efter en :) Men bev ändå inget pluggande...panik!

Nu ska jag sova, imorn sen blir det frulle med elin och sen ska jag till dalarö och träffa Flavia, finally! :D
Sen ska jag fan klämma in lite plugg känner jag, har haft flera månader på mej med nån inlämmning, ska in på torsdag och jag har inte börjat..love myself.

Nej nu ska jag sova, natti natti <3

Josefina

Tonight's



Jeans cheap monday
linne glamour
skärp lindex barn

efter att jag suttit barnvakt till my brother så drar jag hem till ganning och då blir det denna outfit. JEANS! KAN NI FATTAAAA!? JEANS PÅ MIG! okej, jag ska chilla men det händer inte ofta liksom.

ha en bra kväll!



Freja


Second chance



personality


här kommer min lilla playlist igen, bra grejer så take it...or leave it




Freja

hejjagharingetlivjustnu



här får ni en bild jag tog för en stund sen.
Färgerna är redigerade och lite sånt, that's it



(mitt hår vart fett snyggt)



Freja

Tips







för att få lite halvruffsigt men ändå rätt mjukt hår så kan man pröva denna lilla burk. Jag har använt den ett tag nu och det är suveränt bra effekt sen så luktar den obeskrivligt gott! Tänk er blåbär som kommer från himelen haha! Äsch ni fattar säkert om ni luktar på den. Min är köpt hos en frisör men den finns säkert på åhlens eller något shit.
Jag tar bara lite i handen och kramar in det i håret, done!
*försöker visa hur det kan bli där på bilden ovan*




Freja

.



jag idag. punkt slut.



Freja

Abrandnewday


vacker vs bild

Vaknade för ungefär en timme sedan, druckit söder te <3 och nu lyssnar jag på revolver med madonna. Den är fett sväning (eller hur det nu stavas). Verkligen inte min typ av låt. Lyssnade på sån här typ av musik i åttan kanske.
Borde duscha för alltså mitt hår hahahahaa! Kan inte ens beskriva hur det ser ut just nu. Men något som är toppen är att jag har grov träningsvärk i rumpan och i armarna. Okej, det är inte härligt men det känns som om man har jobbat hårt iaf. Min träning gör resultat, fett najs!

hörs senare


Freja

confession time



något som jag måste gå in helhjärtat för är nu träning. I tonåren har man lättare att lägga på sig kilon which can't happen to me. Så jag ska försöka bygga muskler nu. Jag vill ha en stark rygg, starka armar, lår och mage. Det är träning som får mig att må bättre i kroppen. Jag är skit trött på att bara sitta framför min data och dega varje dag! Varför inte göra något bättre av tiden? Det är väl mitt så kallade nyårslöfte, fast jag kör egentligen inte med sånt. Nu är det andra tider liksom, I år blir jag 17 och det känns så grymt stort. Jag är trött på tråkiga gamla Freja så det ska bli ändring, både på utsidan och insidan. Jag är trött på att känna mig osäker och rädd hela tiden. Jag har mycket stora drömmar som jag håller för mig själv, för att jag ska kunna uppfylla mina drömmar så är det förändring som måste ske. En roligare och trevligare person ska jag bli, för alla!
Jag känner själv vad boring jag varit nu på hösten/vintern. Jag var seg och sur typ hela tiden. Fan vad trött jag blir på mig själv. Önskar jag vore en starkare och mer säker person. Det ska bli så!



Freja

Stör inte mig!



läser elsas mode och då är det förbjudet att smsa eller bara anmällt störa freja nilsson.

bra som fan föresten!


Freja


HAHAHAHAHHAA


Ni får en bild från kvällen nu.
mer imorgon! Det här var allt en skit kul kväll! Will always remember



Freja

Purplepower



darling nr 2 eller som vi kallar han, Nils




Freja

BRACELETSANDRINGS



ni får en till bild bara för jag är så glad!

ska jag ha utsläppt eller uppsat hår ikväll? På the big bowling night?



Freja


Tonight's



NU HAR DIGITAL KAMERAN KOMMIT TILLBAKA KÄRA VÄNNER!
SÅ DET BLIR FINA BILDER IGEN. Inget mobil tjafs mer.
Dock så är internet cp så det blir bara en bild fast jag egentligen har 5 st...
jaja, det får ni tåla.

Sitter här på mitt rum, laddar upp med prince och bara längtar efter bowlingen med några tjejer från min klass nu ikväll. Ska bli grymt! Och jag ska fota med min älskade kameraaa!!



Freja

just while i have nothing to do

 

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

haha aa du det verkar så!
 

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?



Jadå!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

I know haha!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Ja det ska de!

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?



asså han såg fan bra ut!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

aa juste, bra att du sa det!
7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?


när är kent konserten?

8. Vad vill du höra mest av allt?



jaa, hon ser ut att vara typ 14 år!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt



nä du skojar!?


10. Din romantiska replik?
aa jag gör det!


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Hon den blonda? Jag tycker om miranda också! Hon är så himla söt!




Enjoy guys!


Freja


HOHO



haha på josefina. Ett videoinlägg hon gjorde hemma hos robin nu i veckan.
Mycket vackert alltså!



Freja


Tröttaste dagen på året

seg, död, ful, skitig...
that's me!

igår var knäppt men kul. Jag orkar inte skriva så det kommer väl mer uppdatering senare!
(måste hitta canada folket på facebook!!)

Freja

RSS 2.0