this is what i got for you



Gaah vill ha! ska  nog ta en liten tripp innan bion känner jag :D


Jag vill ha nya skor, är total kär i dom andra, så jävla coola, finns liknande på monki, blir kanske dom istället :)

Josefina


All we need is love

Imorn har jag och min älskling 5 månader, helt galet att tiden går så snabbt :O frågan är om han går med på sex and the city? men allt går med lite vilja :)



härlig blixt, tog bara en halv balsam flaska och ett jävla slit att få ut allt,, vattenfast smink är bra men ett rent helvete att få ut..,


I want to dance with somebody

i Fredags var det min fördelsedag, längtar jämt jätte mycket men vet egentligen inte riktigt varför, tror det var för det var min favorit dag (efter julafton) när jag var liten, så jag är väl van att vara glad då :P hade iaf middag med mina finaste små vänner :) Flavia stannade och höll mej sällskap över natten, gick upp tidigt sen för att hinna med massa grejer på morgonen och sen stan med katarina och freja för att köpa band till uppvisningen och byta lite saker :)

Mötte upp sebastian, vi lagade pizza, lr jag men han rev ost och det är ju också svårt :) somnade av nån anledning vid 11 och vaknade vid 7 :s rolig tjej!

Sen var det dans uppvisning, lovely!





Nej nu jävlar kör jag på med historia!

Josefina


thjotahejsan


Jag fyller år om två dagar, då blir jag glaaad :D

varning


the real face...
nej du är min älskling ändå


himlen är oskyldigt blå




Jag älskar dej <3

Caught me into pieces

JAG HATAR MATTE B, OCH DEN PERSONEN SOM UPPFANN DET, DEN PERSONEN SOM TVINGAR MEJ ATT LÄRA MEJ DET, DEN SOM TVINGAR MEJ ATT HA FYRA TIMMARS PROV I DET IMORN, + min hjärna som inte vill få in nåt i huvudet, men det är nog inte mitt fel.... tur att jag har snälla människor som hjälper mej :)

Idag var det dans, fun as always, sen imorn är det cp matte, sen har jag jobb info möte, men nu ska jag plugga, duscha och vara lite deprimeraed överr matten.

NU DAMPAR JAG ÄNNU MER FÖR ALLA MIN JÄVLA GAMLA BILDER HAR FÖRSVUNNIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HA EN UNDERBARA JÄVLA DAG!!



/jOSEFina

SHIET



sanne my classmate hade lagt upp denna på sin blogg och jag ba dog lite. HAHAHAHHAH fan visst är denna låt ändå lite bra? Alltså de som sjunger suger men om ni lyssnar på själva låten, speciellt refrängen. Då är den faktiskt cool. Har en stark känsla av att jag gillat denna när jag var liten...


Freja

VISION THING

hey people. Idag tänkte faktiskt jag skriva här för en gångsskull. Långhelgen är nu slut, eller? Nej inte för mig. jag har har imorgon på mig att göra roliga saker också. Men dum som jag va så har jag inte gjort ett skit idag. Pendlade mellan tvn, datan och olika tidningar. Har kollat på grease och sedan på sommaren med göran! Hahaha det är verkligen skönt med filmer som ger sommar känslor!
Idag hoppades man ju på sol lika som igår. Men nehee. Jag tror iaf att det blir sol imorgon! Vi kör på den.
Jag satt och läste en random tidning då jag fick värsta inspirations kicken! Jag rusade upp till mitt rum och fick fram den perfekta outfiten. Finns det någon bättre än att "shoppa i sin egna garderob"? Nej, ibland är det otroligt härligt, det kostar ju inte heller något.

Kommit fram till att jag måste skaffa mig lite nya halsband. Har en utmärkt idé ska ni veta.


Freja

SHE GOT IT ALL

hey people. Kom hem för ett tag sen. Har hängt i vällingby denna kväll tillsammans med katti, anti, barbro och emilia. Det va ganska så lyckat förutom att jag va stel i benen och kunde inte riktigt dansa... fail och sen så kom några gubbar och ville att alla skulle gå hem. Så jag va duktig och var hemma en timme för tidigt.
Rätt skönt faktiskt, hämtade läsk och godis och bara chillar galet nu. Imorgon kan jag nog hitta lite pics som jag kan visa er later.

nu ska jag sova och ja, sova! det ska jag göra.


Freja

Show me yore teeth

Tjabba!
Jag har funderat på att börja blogga lite again, täkte väl skapa en ny då denne är död, får se när det blir, eftersom jag skjuter upp saker så kanske om ett år?
Igår hade jag och sebastian iaf en lugn kväll och gjorde tacos, smarrigt :) sen idag träffa jag ina och robin, long time no see, en dag på stan med första jordgubbarna iår :o sen kommer iaf emma hit och håller mig sällskap över natten, rawr hihi :) nej men vi ska ut och partaja, slå klackarna i taket, göra gatorna farliga, okej nej nu ska jag nu lugna mej, men ha en fin kväll hundratals som läser denna döda blogg!


en extremt hemsk bild, då jag ser uppblåst ut, men inte min dator så man får ta det man hittar i akrivet :)

/Josefina

she`s a mess, now the girl is stressed

yes, våran blogg dör ut, helt enkelt så orkar jag inte skirva, tycker det är ganska tråkigt just nu faktiskt, har inte tid heller, finns så mkt roligare att göra än att sitta och skriva , inte min grej, och jag går journalistik (?) aja, well se what happends..

Me lady gaga var SÅ JÄVLA UNDERBAR! är man ett stort fan så är det värt att stå att köa i flera timmar, inte för att det behövders men jag ville fan stå längst fram! brukar aldrig lyckas med det typ,, efter var min hals död efter allt skrikande/sjungande, jag var nerkyld och jätte hungrig, men allt var värt! var en trevlig kväll med emma och träffade även min gamle vän Flavia som skydadde mej från tryckande folk :P åkte och sov hos Sebastian sen :)

plugg time...
/Josefina

VAD HÄNDER?

glossycrisps känns totalt död som min vän Katarina påpekade. Det är ju vekligen så. Josefina skriver inte och jag finns bara på frenergy just nu. Här vet jag inte vad jag ska skriva längre. Vi får se hur länge detta place hänger kvar.

Freja

RSS 2.0