HEYBABY


tillfällig tillökning i familjen. This is Nisse, en hamster som tillhör jakobs kompis. Han ska bo här i en vecka! Fan, hur många hamstrar ska vi ha egentligen. Nu springer tre stycken runt här hemma hos oss.
Jaja, jag kan inte klaga för de är fan så mysiga de små varelserna. Se bara på nisse, fortfarande en bebis som är mjuk som silke och kritvit med bara lite grått på ryggen! Åh de små ögonen som är kolsvartaaa!!

love <3


Freja


är man klok så borde man gå, men vem har lust att vara rationell?

Ja hej suckish uppdatering! Men finally lov!! fan va härligt :D
Igår var jag iaf med Sebastian efter skolan, hade ju ett och annat att prata om, men tror det löste sej även fast det alltid kmr finnas kvar, känns inte som ngn ide att jag sitter och skriver hur mkt jag ångrar mej eftersom att han ändå inte lär läsa (vet inte vad han missar, gosh) men han vet nog det hopefully, jag vet att alla tycker jag är dum i huvudet typ men det är ju trots allt inte deras åsikter jag prioriterar, jag vet det ju själv, aja kan sitta och skriva på hur mkt som helst men det orkar ingen med så att man får helt enkelt leva i ovishet :O
men nu åker iaf min älskling iväg och kommer sakna honom massvis <3

På kvällen sen träffade jag mina underbara vänner, long tima ago vi träffades alla faktiskt :O
men nu ska jg fixa mej och sedan kila iväg till Robin,
have a nice day! :)

/Josefina


HARDWORK

hej!!! jag är så grymt duktig. Jag har gjort tre läxor på en kväll, inte världens lättaste saker heller. Det känns bra. Jag känner mig nöjd med mig själv. Jag har jobbat hårt och förtjänar nu en stund med det jag gillar allra bäst.
pussFreja

youre so beautiful

Gröna linjen funkar igen! yaay :) Tänkte väl börja på hamlet grejen igen.. Humm.., känns inte som jag har ngn ork, men först måste jag hjälpa min bror att dricka upp cla burkar eftersom han ska ha med sej tomma till skolan imorn, va livet kan vara jobbigt :o
Ha det!
Josefina

Being with you has opend my eyes


Wanna fly away where the sun and rain
Come in over my face, wash away all the shame
I keep asking myself, wondering how
I keep closing my eyes but I can't block it out
I can try to pretend, I can try to forget
But it's driving me mad, going out of my head


FUNLIFE

hey people! Idag har dagen varit allmänt jobbig. Precis likadan för alla i Sverige. Jag tänker inte ens ta upp alla dessa buss/tunnelbana issues vi har. This is life! Vi får stå ut och helt enkelt se fram emot glada sommar tider. Nej alltså jag vet inte vad jag ska säga just nu. Vill helst bara gå till sängen och lyssna på min ipod. Ja, det är då precis vad jag ska göra. Godnatt biatches <3


Freja

take me back to those days

I wake up, it's a bad dream,
No one on my side,
I was fighting
But I just feel too tired
to be fighting,
guess I'm not the fighting kind.
Wouldn't mind it
if you were by my side
But you're long gone,
yeah you're long gone now.

Where do we go?
I don't even know,
My strange old face,
And I'm thinking about those days,
And I'm thinking about those days.

Underbar låt :)
/josefina

Hardest part of this is leaving you

Har inte skrivit i bloggen på länge, men helgen var väldigt händelserik. Både bra och dålig. Srev ett av mina s.k "emo inlägg" igår, men valde att ta bort det eftersom det egenlitgen inte är nåt någon annan har att göra med, därför jag blir jävligt irriterad på när folk ska lägga sej i...aja det är inte vad detta inlägg dska handla om, utan CP SL!
Det ska inte ta över en timma att åka fram och tillbaka till Juliaborg, trodde mina tår hade domnat bort, fick t.o.m för mej att min tå hade ramlar av så blev tvungen att stanna och kolla så att den levde (haha?)

Annars var det en kort dag, två lektioner och slutade halv 11, satt på cafe 60 med emmaa, greta och alexis. när de hade gått satt ochoch emma kvar och pratade om att Lifes a bitch som emma skrev det, själv tror jag på karma....
Nej nu ska jag äta, as usual...
Josefina

THE JUICY TOUR IN L.A

Nu ska ni alla få höra en novell som jag skrivit nån gång under åk 9. Den är mega nördig och bara allmänt galen. Så om ni pallar läsa, ta den med en nypa salt. Vi hade SO lektion och ingen pallade jobba så då satte vi oss gemensamt och brainstormade fram en novell som jag sedan skrev ner i skrivboken. Nu ska ni få äran att läsa om en dröm resa i våra liv!

The juicy tour in L.A

En kylig morgon i Sverige vaknade 19 åriga Katarina upp med en chock. Klockan var 06.30 när alarmet ringde. Hon kände lyckan, idag händer det. Hon ska till Los Fucking Angeles! Freja, hennes 19 åriga polare från Örby ska slå följe. Samt katarinas två kompanjoner Paula och Josefina. Vad tjejerna inte visste var att Josefinas man Marcus också skulle följa med, fast i smyg. Josefina och Marcus har varit gift sig i Uddevalla för tre veckor sedan. De är ett mycket ungt par. Tjejerna åkte till Arlanda och möttes vid terminalen.
- Nu bär det av görlz! sade Katarina.
- Fan vad as ballt! sade Freja
- Yeah yo, sade Josefina.

Paula tyckte att hon såg en skymt av en Marcus liknande varelse bakom en hög växt, men hon säger inget till de andra. 14 timmar senare landar dem på L.A.X flygplats. De är utmattade men upprymda. Detta är verkligen början på ett nytt och fräscht liv! Den sexige resledaren Chuck kommer fram till Paula och flirtar lite. Han erbjuder tjejerna en ride i limon med exklusiva drinkar. Hell Yeah!
Tjejerna kan bara inte tacka nej nu. Marcus som ståt bakom en pelare, ser tjejerna hoppa in i limon. Han får panik och lägger sig diskret på limosin taket. Han får då en grotesk känsla av att han kommer ramla ner. 25 minuter senare anländer tjejerna på L.A vouge hotel. Det visar sig att deras rum blivit fel bokat och att de måste bo i lyxsviten. På vägen upp ser dem Britney Spears flippa ur. Hennes peruk har ramlat av igen.
- Oh my god, not again. Now everyone can see my shiny bold head! skriker britney.
Josefina kastar sina extra extensions till Brittan.
- Here you go biatch! flashar Josefina.
- Thank you my dear fan. Now I have to buy you and your friends some expensive clothes, förmedlar Britney.
- Okey, If you insist! You'r soo nice Britney. tilllägger Josefina.

Efter att de lämnat sina väskor och shoppat i Hollywood så bestämmer de sig för att gå till Gordon Ramseys restaurang. Till sin förtjusning så ser tjejerna Robert och Shia sitta på resturangen och äta vegetariska köttbullar. Killarna kastar upp blicken. De har aldrig sett så snygga bruttor förut. Roberts ögon fastnade på Freja och Shias ögon fastnade på Katarina. Paulas ögon fastande på någon som hon kände igen sen tidigare! Det var sexige resledaren Chuck. Han jobbade extra på Ramseys.
- Hi there Paula! I've saved our best table with a beautiful view for you guys, skrockade Chuck.

Det visade sig att det speciella bordet är precis brevid Robert och Shia. Killarna kollar förtjust.
- Hey ladies, where are you from??
- we're from Sweden.
- Oh, we can tell. You are very beautiful.
Tjejerna rodnar lätt.
- Thank you, you'r not so bad either, fnissar Katarina.
Shia bjuder ut Katarina på middag på "The Boulevard resturant" Hon kan inte tacka nej. Det är ju killen hon drömt om sedan hon var 15 år! Marcus som tjuvkollat utanför fönstret, ser Josefinas love-blickar mot Robert. Han blir förbannad och stormar in i resturangen. Tjejerna får en chock när de ser vem som följt med i smyg på deras trip.
- Jösses! ropar Katarina. Marcus skrek så mycket så vakterna var tvnungna att bära ut honom från resturangen. Josefina rusar efter. Helt plötsligt ser Freja att Paula inte heller är kvar vid bordet.
- Nej kolla, Paula går iväg med Chuck in på toaletten, ropar Katarina.
- Naughty Time!! Skriker nu Katarina.

Shia säger till Katarina att hon borde komma och sätta sig vid honom så de kan snacka lite. Så det är precis vad hon gör. Robert ser att Freja sitter själv så han går och sätter sig brevid henne och pratar.
- Shall we follow Katarina and Shia to the resturant tonight? frågar han Freja.
Yeah, sure! svarar Freja.
Då kommer Paula tillbaka med tillruffsat hår.
- oj,oj,oj skrattar tjejerna till Paula. Sedan lämnar alla resturangen och går hem för att sova. Alla utom Josefina som hade shoppat och partajat med Lauren och Audrina. Marcus hade träffat Spencer på gymmet och blivit BFF med honom.
På morgonen vaknade tjejerna av att Britney sjöng i duchen i rummet brevid. De fixar sig och Josefina visa sin nya D&G klänning och de svarta louboutin skorna hon köpt med Lauren och Audrina. Senare går alla ner till den lyxiga frukost buffén. De tog för sig bland jordgubbar, kaffe latte, löskokta ägg, juicer, exotiska frukter och yogurtar. När kvällen närmade sig började Katarina och Freja göra sig fina inför dejten. Paula och Josefina gick med Lauren, Lo, Audrina och Holly. En perfekt Girls Night Out! De skulle gå till L.A.X club 'n' bar där Audrina hade sitt födelsedags party.

Katarina och Freja blir upphämtade av Limon som Chuck kör. När de kommer till resturangen är killarna redan där. De är galet snygga och glada. De ger tjejerna komplimanger för deras outfits och säger att detta är kärlek vid första ögonkastet. Efter 3 timmar så ringer Katarina till Chuck och ber honom komma och skjutsa alla till Shias hus på efterfest! Chuck följde med han också men innan hämtade han upp Paula som också skulle med. Josefina kunde inte följa med för hon och Lauren skulle ha en "Beauty Night". De ska färga Josefinas hår mörkbrunt och bara göra tjej grejer och så fortsatte det hela. Katarina fortsatte dejta Shia, Freja fortsatte dejta Robert, Paula blev tillsammans med Chuck och Jossi förlät Marcus och de gifte sig en gång till. Denna gång i Cabo. ALLA LYCKLIGA!


Hoppas ni gillade den!


FrejaTake it off

Dagens fråga: Hur fan tänker folk?!


Sitter och pluggar arslet av mej och lyssnar på glad musik så det ska bli lite roligare, like it would....
haha nej inte alls några emo inlägg :)


Vad som än händerså finns jag alltid där- Jag kommer alltid älska dej bästa vän

Josefina


paintthetownkom precis hem från skolan som jag idag tillbringat 2 timmar i. Slutade kl 12 efter att vi suttit och slö ritat helt random i två små hours. Efteråt drog jag och linnéa och åt för att sedan shoppa lite. Vi åkte till ringen och där köpte jag en snkit snygg  BH och ny mascara (false lash effect såklart) Nu ska jag nog gå ner och läsa nöjesguiden som jag ÄNTLIGEN lyckats grabba tag i. Se så snyggt detta nummer är! Självklart bara för att vackra Rebecca Simonsson pryder omslaget. 


FrejaKatti n Frejaeftersom blogg.se inte kan ladda upp mer än en bild så blir det bara en från igår.


Freja


PJUH

good morning! Vaknade för två timmar sen efter en kort natt. Jag kan aldrig sova länge längre, blir typ bara 7,8 timmar. Igår var vi hos cosmo på partaj. Det var mycket, mycket roligt tyckte jag. Drog dit med empo, emma, norea, jimmy och lollo, det var ju en jävla tur att jag och emelie inte missade bussen. Efter att man sprungit ungefär 150 meter i iskall snö så är man inte säker på om bussen gått eller inte. Men vi hann iaf. När vi kom fram var det rätt lungt. Men efter någon timme kom det fler folk. Fan det va mycket kul, bara det att musiken var lite låg. Men man kan ju inte få allt liksom. Något som jag är stolt över är att jag och empo körde "beat it" dansen inför allesammans. Hahaha galet alltså!!
Hittar jag bilder så lägger jag upp dom.

Nu ska jag käka princess tårtaaFreja


don`t call my name

Hellue :) Denna dag fick jag sova ut ordentligt eftersom vi började 12! åkte till universitetet och hade först funk pass, jävligt kul faktiskt, dansade till tik tok (dock var den självklart inte bättre än min och dags dans :o)
men man får sån power när det är hög musi och alla dansar även fast man inte kan få in en hel dans så bra så blir det ändå underbart! :D
Sen var det core, seriöst så jävla jobbigt :O tack och lov att det bara var en halv timme...,
Sen åkte vi till stan, greta och katarina åkte hem ganska fort och jag och emma stanna och åt på jensen steakhouse eller vad det nu hette, jävlans got :S funderade stark på att skita i maten och äta glass buffen men tog ändå mat, sen orkade jag ingen glass :( sen traskade vi runt på stan i en evighet, hittade sjukt fina tights! men dom var slut överallt, såfort dom kommer in ska jag ha dom!!
köpte detta spektakel istället, från topshop.Gillade uringningen på ryggen, lite fail att jag kom med där med min snygga turban jag har skapat :D

Josefina

aha,that'sright

vill ni läsa lite roliga saker så bör ni gå in och kolla på

http://frenergy.webblogg.se

där jag släppt lös ordentliget.


Freja


Torsdag :)

Idag slutade jag 1, härligt! och sen var jag med sebastian :D
och imorn är det idrottsdag, blir först funk och sen core :) börjar 12 och slutar 2, känns rätt. Sen blir det till att kolla runt i stan med emma och katarina ockås kanske, och sen vet man aldirg :) sen ska jag fika med elin, blev inget sist och annars kommer jag och våldgästar det lilla livet :O sen på kvällen ska jag träffa ina, inget bestämt än men we`ll see :)

Jag ska bannemej sova nu, God natt på er :D

Josefina

freeeak är sjuk

imorgon kommer jag att vara hemma eftersom jag åkt på en sjukt snabb förskyldning för i helvete! Alltså nu har jag bara lust att vara i skolan med alla roliga personer, nej då ska man självklart bli sjuk. Inte precis som planerat då. Men jag har inget val. Det gäller att bli frisk till helgen eftersom det är då roligheter händer. I will make it!!Freja


pusstjabba, här sitter vi och har no.


Freja


I cant belive what you said to me

Tjabba :D
Idag började jag 11, naajs, sen hade jag och emma vår historia redovisning, gick väl helt okej. Och nu börjar mitt emo inlägg....Jag, sebbe och katarina skulle stanna på extra matte och enda till kvart över 4, sjukt duktigta :D men sen när båda jag och katarina var trötta, sjukt hungriga och jag dessutom hade stört ont i fötterna skulle vi hem. Men nej, prec när vi klivit på tåget sa dom att det hade hänt en olycka, så vi gick av och sebastian skulle visa ett ställe så vi kunde ta en buss. men nej då var ju alla jätte fulla, så vi fick sitta och vänta, efter väldans lång tid kom vi på en buss och åkte iväg till slussen och köpta välbehövd choklad. Men sen, HALV 7 var jag hemma, lovely!
sen nästa vecka har jag spanska prov, matte prov och tal....¨

Så nu har jag fått det av mej, känns mkt bättre :D nu ska jag göra lite matte, kanske börja på talet? humm, sen blir det till att fika med Elin :D härligt att brja 12 imorn ändå :D

Ha det bra!


blir mina tråkiga webbkamera bilder igen, allt jag kan fixa...sluta vara så oteknisk josefina...

Josefina

OMFG

http://svt.se/2.33538/1.1881812/brak_vid_nationaldemokraternas_besok

klicka på länken för att se hur galet det blev idag då nationaldemokraternas besökte våran skola! Jag visste hela tiden att det skulle bli fight. Men vafan, dom var ju liite speciella måste jag säga.Freja

Update

Inget bloggande på länge, har typ inte suttit vid en dator på hela helgen känns det som :O men vi kör lite update dårå :)

I fredags slutade vi 12, jävligt skönt må jag säga, så gick hem till sebbe och var med honom, sen åkte jag och mötte upp petra och freja vid odenplan för att fixa katarinas presang :) efter det blev det hemgång och mamma josefina gick och köpte pizza med min lillebror och hans kompis, sen kom farbror emma på besök till mej :) vi fixade och och mötte katarina för att åka till Pullan som som år, (grattis några dagar senare höhö) jag louise och dag skapade en smarrig tårta som ingen tyckte om, otacksammt säger jag bara :)
SEn åkte vi hem och jag och Em låg och kolla på OC, eller hon för jag somnade efter 3 sek...

Dagen efter var jag med seb igen, trevlig den pojken, men sen kom elin och vi skulle fixa oss, försent as always dock...men sen gick vi till katarajna på middag, trevlans. Och jag vill säga till freja att jag visst danasde med henne, vi fick köra lite dirty dancing i hallen för oss själva ett tag för att inte verka störda, haha hej party people på oss :) sen drog vi till hagsätra, dock var det säkert denna gång och inte "oh no dom kommer våldta oss" känsla, pjuh :D men det var trevlig :)

Herregud va jag skriver, från att aldrig nånsin skriva vad jag gör på helgerna till detta, jag är för duktig :D
Idag har jag vart med min pojk igeen, han tar över mit liv. nej nu skojade jag minsann, okej man märker kanske att jag sitter i min ensamhet just nu.... sen har jag pluggat också :D nu förtjänar jag en klapp på axeln, men nu ska jag nog fixa mej för en rejäl godnatts sömn som ska sluta 05.45, sad but true ...


Mej och min lilla porris unge,, kan fortf bara få in webbkamera bilder, sjukt irriterande, sluta vara så oteknisk josefina...

GODNATT :D
JOsefina


Ubuntu (katti) 17 års partaj
Vi hade mycket skoj igår. Synd att alla inte var på världens dans humör, faktum är att jag var på ett sådant humör så jag fick stå och dansa sjäv medans andra stod i köket haha! Men om man måste så måste man. Senare runt halv 11 så drog vi till hagsätra (!) där en kille i petras klass skulle ha någon fest, så vi tog mod till oss och åkte dit. Där var det mycket folk som man kände igen som tur var! Så det var en lyckad kväll!


Freja


Ready

nu ska jag börja fixa mig inför en kväll hos katti!
har en outfit som jag kommer plåta och lägga upp på frenergy lite senare. Självklart kommer jag plåta ikväll så ni får något att kolla på till senare. pusssFreja

WOWSNYGGTHAHAHA Linnéa med min mun, näsa och ögon! Galet vad photoshop är skojigt alltså. Vill verkligen ha det på min dator
Freja

GLOSSYGLOSSY

god kväll på er! Idag var en mucho funny dag på värmdö. Vi har fotat och flamsat runt. Imorgon så blir det först skola, typ nån sex gubbe ska komma och snacka om sex om jag nu fattat rätt. Sen drar jag jossi och petra in till stan för att fixa lite. Mer säger jag inte!
Sen på kvällen får vi se vad som händer, jag brukar inte planera så mycket these days längre. Händer det något så händer det, annars händer inget alls.
nu ska jag torka håret och sen sova!Freja

kall dag


Linnéa och corny


Idag hade vi "idrottsdag" om man nu kan kallade så! Började  ju med 7 km på förjävliga djurgårn. Det var det värsta någonsin!!!!! rumpan frös till is och jag bara klagade hela tiden. Sen drog vi iväg till MÖRBY CENTRUM. Käkade där och garvade åt en friskis och svettis video de satt ihop på en tv. HAHAHA ler bara jag tänker på det! det var galet iaf! Sen drog vi till Danderyd där vi såg massa backslick brats. Fy faaan alltså..
Men curlingen gick ju bra kan jag ju säga, förutom då vi ramlade hela tiden. Stackars corny, jag tycker fortfarande synd om dig och din... händelse. Jag kan ändå inte låta bli att skratta lite åt det.
Freja


Say it again and again

Nu sitter jag här med nästan sminket borttaget,,  har prec hjälpt min lillebror med matte, herregud JAG hjälper nån med matte, det skulle jag aldrig gissa... Men satt och åt min jätte klubba, så varje gång han gjorde ett tal skulle han få ett "slick" på klubban alltså haha,, effektivt, jag borde köra den på mej själv...

Senb lire paradise hotell finaen! brukar bara kolla ivbland, men fan finalen måste man ju se, alla vet typ vem som vinner men inte jag så det ska blir spännande haha :DJosefina


GUNHILD eller KATARINA GANNINGGanning i sjuan! <3

En as bra dag, 15 maj 2009 på rix FM festival! du och jag en bra dag!


 Katarina Ganning fyllde faktiskt år igår. Så nu när jag har tid så gör jag ett inlägg till henne!  Det skulle vara kul om du orkar läsa allt det här!


Den 1 Februari 1993 föddes denna lilla flicka. Sex månader innan mig och det tycker hon är jättekul att skryta om, så jag får ta den smällen antar jag. Jag har inte alltid känt henne. Faktum är att första gången jag träffade henne var nog när vi var 11 år. Jag skulle träffa min kompis paula och då skulle katarina vara med tydligen. Först var jag fett skeptisk eftersom jag var blyg av mig och inte kände för att vara med den där "bruden från 5A". Vi gillade inte A klassen hööhh. Men sen så blev det väl lite bättre.. eller blev det. Jag var väldigt into melodifestivalen i mina unga år så därför hade jag hade spelat in ESC 2004 (den internationella alltså) Jag tvingade både Paula och Katarina (som jag aldrig träffat tidigare) att dansa bosnien och grekland bidrag med mig. Alltså den var fett snuskig. Men jaa, de fick iaf dansa den med mig så jag tror Katti inte fick ett så bra intryck utav mig. Mer rädsla och knäppis intryck. Jag tyckte iaf att det var skit skoj och antog att alla gillade danserna fast det kanske inte var så. Nåja, sen träffade jag inte katti något mer på 2 år för vi klickade kanske inte så bra första gången hahahaa! Jag tyckte hon va konstig och hon tyckte säkert jag var hel knäpp.

Men sen! När jag började sjuan så upptäckte jag då att denna Katarina Ganning också skulle gå i min klass. Då vart jag blyg och typ rädd för denna tjej. Hon var ju speciell och hade kanske lite konstiga kläder. Rödrutiga emo byxor från cheap monday! hhaha alltså det var något nytt liksom! Okej alla såg konstiga ut i sjuan. Det var ju fan tonåren som busade i oss. Så jag snackade inte precis med henne. Men eftersom vi senare var tvungna att ha spanska tillsammans så antar jag att vi snackade efter ett tag. Vi passade inte jättebra ihop i början för jag var jobbig och bråkig av mig och det störde hon sig på. Hahaha nu lät jag som ett problem barn, men jag kanske var det...maybe. Senare i åttan så blommade vi ut! (NI FATTAR) då man var lite mer "fjortis" av sig (vi var dock aldrig några fjortisar, inte extrema iaf) Vi fick mycket gemensamt, kom på massor av knäppa ord, skrev låtar ( PSALM 321, THE OTAKA GIRLS FROM WEST INDIA, you remember) massa sånt galet och det var jätteskoj! Kommer aldrig glömma då katti skrev på sin Playahead sida "Vi kände inte varann så bra i början men nu vet jag att vi alltid kommer vara vänner" GOSH jag blev så rörd av det! Det var mycket fint skrivet och jag tror än på dessa ord. Sen har allt bara blivit bättre med åren. I nian så var vi fortfarande tighta dock så bråkade vi massor också, man kan inte alltid va sams. Jag har svårt att vara arg på någon en längre tid och det ska ni va glada för!
Nu i gymnasiet så håller vi fortfarande ihop fast man inte kan ses lika ofta längre! Jag vill verkligen inte förlora dig ganning så jag hoppas vi kan ses fortfarande och inte glider ifrån varandra för det är det minsta jag vill ska ske!

Jag kommer alltid älska dig för vi har något speciellt mellan oss! So don't leave me ubuntu <3
hoppas du pallade läsa allt för det tog en jävla massa tid att skriva....pjuuh


love to you and GRATTIS IGEN <333

Freja

PUSSlove to my crazy ladiesFreja

OMG SHOES

yo people. Fan asså! kommer ni inte ihåg att jag bloggade dagligen förut?! sen jag skaffade Frenergy så har jag inte skrivit i glossy lika mycket. Har jag blivit knäpp eller? Kan ju berätta lite om dagen iaf!

Vi var 12 pers i klassen idag, men efter lunch så var vi bara 8 kvar. Hahah min fina klass är fejk sjuka så de slipper ha argumenterade föredrag. Men synd för er så slipper ni inte undan!! Jag har fixat så alla kommer ha föredrag vare sig ni vill eller inte. Jag kan iaf berätta att jag fick VG+ på mitt föredrag om päls. Jag var awesome förutom att jag inte var så seriös av mig. Garvar man hela tiden så börjar alla andra också garva... NOT OK!

imorgon ska vi gå ca 7 km på djurgårn för att sedan dra till danderyd och spela curliiiiing. Oh yeah, jag har gjort det förut så jag har hyffsad koll. Sen blir det hem och fixa lite läxor.


that's all I can tell you right now

Freja

man blir trött på ditt jävla gnäll

Studiedag Idag! :D
ska bara göra mej klar och sen åka till sebastian :)
igår fyllde Katarina år! GRATTIS :D och sen efter dansen var jag med sebastian (1 månad, weei), blev bio, snabba cash :)

Har bråttom men ändå blev ag tvungen,, tog från Malins blogg :)
(det är plus istället för kryss på dom jag ändra, fatta inte har man gör kryss haha hur tröög som helst)

KÄNSLOLIV

[+] Du har gråtit för att du varit kär i en idiot
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[+] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov. -- Är för klumpig för sånt
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har fuskat på ett prov


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[+] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[+] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[+] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[+] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är kittlig.
[+] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[/] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[+] Jag har sett en fallande stjärna.
[+] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[+] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[+] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mig av skratt. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[+] Jag har limmat fast min hand i något.


Katarina min partpingla höhö :)

Josefina

RSS 2.0