THE JUICY TOUR IN L.A

Nu ska ni alla få höra en novell som jag skrivit nån gång under åk 9. Den är mega nördig och bara allmänt galen. Så om ni pallar läsa, ta den med en nypa salt. Vi hade SO lektion och ingen pallade jobba så då satte vi oss gemensamt och brainstormade fram en novell som jag sedan skrev ner i skrivboken. Nu ska ni få äran att läsa om en dröm resa i våra liv!

The juicy tour in L.A

En kylig morgon i Sverige vaknade 19 åriga Katarina upp med en chock. Klockan var 06.30 när alarmet ringde. Hon kände lyckan, idag händer det. Hon ska till Los Fucking Angeles! Freja, hennes 19 åriga polare från Örby ska slå följe. Samt katarinas två kompanjoner Paula och Josefina. Vad tjejerna inte visste var att Josefinas man Marcus också skulle följa med, fast i smyg. Josefina och Marcus har varit gift sig i Uddevalla för tre veckor sedan. De är ett mycket ungt par. Tjejerna åkte till Arlanda och möttes vid terminalen.
- Nu bär det av görlz! sade Katarina.
- Fan vad as ballt! sade Freja
- Yeah yo, sade Josefina.

Paula tyckte att hon såg en skymt av en Marcus liknande varelse bakom en hög växt, men hon säger inget till de andra. 14 timmar senare landar dem på L.A.X flygplats. De är utmattade men upprymda. Detta är verkligen början på ett nytt och fräscht liv! Den sexige resledaren Chuck kommer fram till Paula och flirtar lite. Han erbjuder tjejerna en ride i limon med exklusiva drinkar. Hell Yeah!
Tjejerna kan bara inte tacka nej nu. Marcus som ståt bakom en pelare, ser tjejerna hoppa in i limon. Han får panik och lägger sig diskret på limosin taket. Han får då en grotesk känsla av att han kommer ramla ner. 25 minuter senare anländer tjejerna på L.A vouge hotel. Det visar sig att deras rum blivit fel bokat och att de måste bo i lyxsviten. På vägen upp ser dem Britney Spears flippa ur. Hennes peruk har ramlat av igen.
- Oh my god, not again. Now everyone can see my shiny bold head! skriker britney.
Josefina kastar sina extra extensions till Brittan.
- Here you go biatch! flashar Josefina.
- Thank you my dear fan. Now I have to buy you and your friends some expensive clothes, förmedlar Britney.
- Okey, If you insist! You'r soo nice Britney. tilllägger Josefina.

Efter att de lämnat sina väskor och shoppat i Hollywood så bestämmer de sig för att gå till Gordon Ramseys restaurang. Till sin förtjusning så ser tjejerna Robert och Shia sitta på resturangen och äta vegetariska köttbullar. Killarna kastar upp blicken. De har aldrig sett så snygga bruttor förut. Roberts ögon fastnade på Freja och Shias ögon fastnade på Katarina. Paulas ögon fastande på någon som hon kände igen sen tidigare! Det var sexige resledaren Chuck. Han jobbade extra på Ramseys.
- Hi there Paula! I've saved our best table with a beautiful view for you guys, skrockade Chuck.

Det visade sig att det speciella bordet är precis brevid Robert och Shia. Killarna kollar förtjust.
- Hey ladies, where are you from??
- we're from Sweden.
- Oh, we can tell. You are very beautiful.
Tjejerna rodnar lätt.
- Thank you, you'r not so bad either, fnissar Katarina.
Shia bjuder ut Katarina på middag på "The Boulevard resturant" Hon kan inte tacka nej. Det är ju killen hon drömt om sedan hon var 15 år! Marcus som tjuvkollat utanför fönstret, ser Josefinas love-blickar mot Robert. Han blir förbannad och stormar in i resturangen. Tjejerna får en chock när de ser vem som följt med i smyg på deras trip.
- Jösses! ropar Katarina. Marcus skrek så mycket så vakterna var tvnungna att bära ut honom från resturangen. Josefina rusar efter. Helt plötsligt ser Freja att Paula inte heller är kvar vid bordet.
- Nej kolla, Paula går iväg med Chuck in på toaletten, ropar Katarina.
- Naughty Time!! Skriker nu Katarina.

Shia säger till Katarina att hon borde komma och sätta sig vid honom så de kan snacka lite. Så det är precis vad hon gör. Robert ser att Freja sitter själv så han går och sätter sig brevid henne och pratar.
- Shall we follow Katarina and Shia to the resturant tonight? frågar han Freja.
Yeah, sure! svarar Freja.
Då kommer Paula tillbaka med tillruffsat hår.
- oj,oj,oj skrattar tjejerna till Paula. Sedan lämnar alla resturangen och går hem för att sova. Alla utom Josefina som hade shoppat och partajat med Lauren och Audrina. Marcus hade träffat Spencer på gymmet och blivit BFF med honom.
På morgonen vaknade tjejerna av att Britney sjöng i duchen i rummet brevid. De fixar sig och Josefina visa sin nya D&G klänning och de svarta louboutin skorna hon köpt med Lauren och Audrina. Senare går alla ner till den lyxiga frukost buffén. De tog för sig bland jordgubbar, kaffe latte, löskokta ägg, juicer, exotiska frukter och yogurtar. När kvällen närmade sig började Katarina och Freja göra sig fina inför dejten. Paula och Josefina gick med Lauren, Lo, Audrina och Holly. En perfekt Girls Night Out! De skulle gå till L.A.X club 'n' bar där Audrina hade sitt födelsedags party.

Katarina och Freja blir upphämtade av Limon som Chuck kör. När de kommer till resturangen är killarna redan där. De är galet snygga och glada. De ger tjejerna komplimanger för deras outfits och säger att detta är kärlek vid första ögonkastet. Efter 3 timmar så ringer Katarina till Chuck och ber honom komma och skjutsa alla till Shias hus på efterfest! Chuck följde med han också men innan hämtade han upp Paula som också skulle med. Josefina kunde inte följa med för hon och Lauren skulle ha en "Beauty Night". De ska färga Josefinas hår mörkbrunt och bara göra tjej grejer och så fortsatte det hela. Katarina fortsatte dejta Shia, Freja fortsatte dejta Robert, Paula blev tillsammans med Chuck och Jossi förlät Marcus och de gifte sig en gång till. Denna gång i Cabo. ALLA LYCKLIGA!


Hoppas ni gillade den!


Freja



Kommentarer
Postat av: katarina

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! inte alls akward xD

2010-02-21 @ 19:21:33
URL: http://petraochkatarina.blogg.se/
Postat av: josefina

hahahahaha underbart bra! :D

2010-02-21 @ 21:44:59
URL: http://glossycrisps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0